Çocuklar çok eğlenecek

Çerkezköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Çocuk Şenliği düzenleyecek. Şenliğe Yunanistan, Bulgaristan ve Makedonya'dan davet edilen çocuklar da katılacak ve burada Ã?

GÜNDEM 19.04.2016 06:38:00 0
Çocuklar çok eğlenecek

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan 23 Nisan Çocuk Şenliği, Kapalı Otopark’ın üzerindeki resmi kutlama programının bitmesinin ardından Cumartesi günü saat 12.00’da Çerkezköy Belediyesi önünde toplanarak bando eşliğinde oluşturulacak kortej ile Kapalı Pazar Yeri’nin önünde bulunan şenlik alanına hareket edilecek. Kortejin şenlik alanına ulaşmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından şenliğe katılan Yunanistan, Bulgaristan ve Makedonya’dan gelen çocuklar dans gösterilerini sunacak.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK
Çocukların, kendi bayramlarında eğlenceye doyacağını belirten  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Konuk çocuklarımızın gösterilerinin ardından sihirbaz gösterileri, Çerkezköy Belediyesi İzcilik Kulübü’nün gösterileri, Çıta Şov, ilçemizdeki okulların dans gösterileri ve çeşitli sürprizler ile devam edecek.Ayrıca çocuklara ücretsiz ikramlarda bulunulacak ve çeşitli yarışmalar yapılarak ve sürpriz hediyeler verilecek” dedi.
Akay, velilere de seslenerek, çocukları şenliğe getirmeye davet etti.