Sağlıklı yaşam için yürüdüler

Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen ve geleneksel hale getirilen "Çerkezköy Sağlık İçin Yürüyor" etkinliğinin ikincisi dün gerçekleştirildi. Katılımcılar bu kez, yenilenen yÃ

GÜNDEM 18.04.2016 17:09:00 0
Sağlıklı yaşam için yürüdüler

Çerkezköy Belediyesi Dünya Sağlık Haftası kapsamında sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla Tepe Piknik Alanı’nda 'Çerkezköy Sağlık İçin Yürüyor' etkinliği düzenledi. Yürüyüş için Çerkezköy Belediye Hizmet Binası önünden saat 10.30’da servis aracı kaldırıldı. Yürüyüş programına Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Özlemiş Alaca, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ile Çerkezköy Belediye Spor Kulübü sporcuları ve az sayıda vatandaş katıldı.

YAKLAŞIK 4 KİLOMETRE YÜRÜDÜLER

Bu seneki yürüyüşü yenilenen ve daha modern bir hale getirilen Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Tepe Piknik Alanı’nda gözle görülür bir değişim söz konusu. Yürüyüş yolları düzenlendi. Piknik grupları ve oyun alanları yenilendi. Alanda çimlendirme çalışması yapıldı. Piknik alanı çok güzel bir görünüme kavuştu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. Yaklaşık 4 kilometrelik yürüyüş renkli görüntülere sahne olurken, yürüyüş sonrasında katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber / Ahmet KARDEŞ