Çoğunluk sağlanamadı

Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin dün yapılması planlanan 2. Olağan Genel Kurulu, çoğunluk sağlanamayınca haftaya kaldı.

GÜNDEM 18.04.2016 17:02:00 0
Çoğunluk sağlanamadı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı Kumlu Geçit Mevkii’ndeki dernek binasında yapılacak olan Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Enver Bayram ile İbrahim Ünsal başkanlığa aday oldu. Saat 14.00'de başlaması planlanan kongrede, adaylar saat 15.30’a kadar çoğunluğun sağlanmasını bekledi. Ancak kongrede yeterli çoğunluk sağlanamayınca iki aday arasında 'bekleme'  tartışması çıktı.

Adaylardan İbrahim Ünsal, çoğunluk sağlanmadığı için kongrenin haftaya yapılmasını talep etti. Enver Bayram ise “Biz kongreyi 14.00-17.00 saatleri arasında yapacağımızı söyledik. Saat 16.00’a kadar bekleyelim. Çoğunluk sağlanmazsa o zaman erteleyelim” dedi.
Bunun üzerine Ünsal, "Birçok üye saat 16.00’da iş başı yapacak. Kongre için buraya gelip, imza atıp, oy kullanamadan gidecek insanların hakkı yenecek. Bu nedenle kongreyi iptal edelim. Haftaya çoğunluk aranmaksızın kongremizi yapalım” dedi.
ZAMAN KAZANMAK İSTİYORSUN
Ünsal'ın sözlerine kızan Enver Bayram ise “Sen biraz önce yönetim kurulu odasında kongrenin neden iptal edilmesini istediğini ağzından kaçırdın. 1 haftadır burada olmadığını, bu nedenle seçim için çalışamadığını söyledin. Kongrenin iptalini biraz daha zaman kazanmak için istiyorsun” diye konuştu. Yeterli çoğunluk sağlanamayınca, kongre haftaya aynı gün ve aynı saatte çoğunluk aranmaksızın yapılmasına karar verildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ