Örnek çocuklar

Çerkezköy Zübeyde Hanım Anaokulu'nun minik yürekli öğrencileri, engelli bireylerin tekerlekli sandalye almasına katkı sağlayan mavi kapak toplama kampanyasına destek verdi. Minik öğrenciler, topladıkları kapak

GÜNDEM 13.04.2016 02:15:00 0
Örnek çocuklar

2015-2016 eğitim öğretim dönemi başında da mavi kapak toplamaya başladıklarını belirten Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sebahat Uslu, “Daha önce de öğrencilerimizin topladıkları kapakları Kasım 2015 tarihinde TSD Çerkezköy Şubesi yönetimine teslim etmiştik. Fakat çocuklarımız durmak istemediler ve kampanyayı sürdürdüler. 260’a yakın öğrencimiz kampanyaya dahil oldu ve çok miktarda mavi kapak topladık. "dedi.
 

 

ÇOCUKLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Minik öğrencilere okulda bir araya gelen ve örnek davranışlarından dolayı teşekkür eden TSD Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Bizler engelliyiz. Fakat çocukların yani sizlerin sağlıklı olmasını istiyoruz. Bu nedenle böyle kapak toplayan kardeşlerimizi tek tek ziyaret edip, engelli arkadaşlarımızın nasıl engelli olduklarını anlatıyoruz. Çoğumuz iş kazası veya trafik kazası sonucu engelli olduk. Bu kapsamda sizlerin daha dikkatli davranmanızı istiyoruz. Engelli arkadaşlarımızın hangi şartlarda yaşadıklarını anlatmaya çalışıyoruz. "diye konuştu.
Ardından öğrencilerin plastik şişeler ve damacanaların içine doldurduğu mavi kapaklar ile eşyalar Karaca'ya teslim edildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ