Düğün salonu ve lokal yapacaklar

Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, Yaşar Kuş'un kesinleşmiş cezası nedeniyle tutuklanmasının ardından Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına getirilen Mustaf

GÜNDEM 13.04.2016 02:03:00 0
Düğün salonu ve lokal yapacaklar

Kayın, Tekirdağ Odalar Birliği Başkanvekili ve Çerkezköy  Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Yönetim Kurulu üyesi ve Çorlu Berberler Odası Başkanı Yusuf Gümüş ile birlikte As’ı oda binasında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren As, “Zor bir görev aldığımızın biliyoruz. Bu zor görevimizin üstesinden odalar birliğimizin ve federasyonumuzun katkı ve destekleriyle üstesinden geleceğiz. Odamızın mevcut cenaze aracı ve ile kurtarıcısını satarak esnafımızın işine yarayacak daha kullanışlı ve elverişli bir kurtarıcı almayı düşünüyoruz.Odalarda artık cenaze araçlarının işlevi kalmadı. Çünkü bu hizmetleri artık belediyeler veriyor.Ayrıca oda olarak bir düğün salonu ve esnafımıza daha iyi hitap edecek yeni bir lokal yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda Yaşar Başkanda döneminde belediye başkanımız Vahap Akay ile görüştüğünü ve bizlere yardımcı olacağını söylemişti.”dedi.

Yeni yönetime başarılar dileyen Kayın, "Yeni ve donanımlı bir kurtarıcı almayı düşünmeniz olumlu bir gelişme. Sizlerinde belirttiği gibi artık odalarda cenaze arabalarının işi bitti.Bu konuda belediyeler hizmet veriyor.”ifadelerini kullandı.