İki projeyle dereceye girdi

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından organize edilen ve bu yıl 13.'sü düzenlenen "eTürkiye (eTR) Ödülleri", Türkiye Büyük

GÜNDEM 13.04.2016 01:48:00 0
İki projeyle dereceye girdi

e-Devlet alanında teknolojik değişimle beraber bilgi ve iletişim teknolojilerini en iyi şekilde kullanan, vatandaşlarına hızlı ve kaliteli hizmet sunan, etkin bir kamu yönetimi anlayışını hayata geçirme ilkesiyle hareket eden tüm kamu kurumları ve belediyelerin başvurularının değerlendirildiği yarışmada, Beykoz Belediyesi’nin Hollykoz-Sağım Solum Dizi, Beyoğlu Belediyesi’nin Sosyal Market- Gıda Bankacılığı Uygulaması, Kadıköy Belediyesi’nin Aklımdaki Kadıköy, Süleymanpaşa Belediyesi’nin İş Zekası Karar Destek Mobil Uygulaması ve SAR 3D Afet Bilgi Sistemi projeleri yarıştı.

Kadıköy Belediyesi’nin Aklımdaki Kadıköy projesi birinci seçildi. Süleymanpaşa Belediyesi olarak son 4 belediye arasına girerek mücadele etmenin onurunu yaşadıklarını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “5 projenin yarıştığı finalde İstanbul belediyelerinin arasına Tekirdağ’dan bir belediyenin iki proje ile girmesi gurur verici. Projelerimiz belki birinci olamadı ancak Süleymanpaşa Belediyesi’nin adı ve yenilikçi projeleri ulusal alanda bir kez daha duyuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.