Akaryakıt kullanımı takip edilecek

Ergene Belediye Başkanlığı, kendi hizmet araçlarındaki yakıt alımını anlık veya geçmişe dönük takip edebileceği akaryakıt pompa otomasyon uygulamasına başladı.

GÜNDEM 12.04.2016 00:26:00 0
Akaryakıt kullanımı takip edilecek

Ulaş ve Velimeşe Mahallelerinde bulunan akaryakıt dağıtım noktalarında hizmet araçlarına akaryakıt dağıtımını sağlamak adına akaryakıt pompa otomasyon uygulaması başladı.

Akaryakıt pompa otomasyon sisteminin kurulumu ve düzeni hakkında bilgi veren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, "Akaryakıt dağıtım esnasında verilen yakıtın litre değeri, dağıtım noktasındaki bilgisayarlardan veya kullanıcı adı ve şifre girilerek farklı bir bilgisayarlardan anlık ve geçmişe dönük olarak takip edebilmektedir. Araçların plaka numaralarına tanımlı kartlar sayesinde araçların yakıt sarfiyat bilgileri kontrol altında tutulur. Pompalara ait litre bazında dağıtım rapor istenildiği zaman alınabilmektedir. Belediye hizmet araçlarının her birine ait plakalara tanımlı manyetik kartlar ile araçlara dolum yapılmakta olup, tanımlı olmayan hiçbir araca yakıt verilmesi mümkün olmamaktadır’ ifadelerine yer verdiler.