Kırklareli'ne yeni yaşam alanı

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından İstasyon Mahallesinde bin metrekarelik alanda park inşaatı çalışması başladı.

GÜNDEM 9.04.2016 02:09:00 0
Kırklareli

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kırklareli’ne yeni bir park kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İstasyon Mahallesi 1074 sokak üzerinde bulunan yaklaşık bin metrekarelik alana uygulanacak olan park çalışmaları başladı. İçerisinde çocuk oyun grubu, spor aletleri, oturma alanları, yeşil alan bulunacak parkın İstasyon Mahallesi’nde yeni bir yaşam alanı olması bekleniyor.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli’ne yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ettiklerini belirterek “Kırklareli’mize yeni yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak İstasyon Mahallesi’nde bulunan bin m2’lik alana yeni bir park inşa etmeye başladık. Parkımız, çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin eğlenebileceği, spor yapabileceği ve dinleneceği bir yer olacak. Buradaki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp parkımızı hizmete açmak istiyoruz” dedi.