Albayrak'ı 'baş mimar' ilan etti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 30 Mart 2014'da gerçekleşen yerel seçimlerin üzerinden 2 yıl geçtiğini belirterek, hizmet konusunda bekleneni veremediğini iddia ettiği Tekirdağ BüyÃ

GÜNDEM 6.04.2016 02:04:00 0
Albayrak

Öğe, beraberindeki AK Partili Belediye Meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi ve Büyükşehir ile Çerkezköy Belediyesi'nin 2 yılını değerlendirdi. Tekirdağ’ın Büyükşehir ilan edilmesiyle birlikte vatandaşların  yaşadığı coşkunun hayal kırıklığına döndüğünü öne süren Öğe, "Büyükşehir Belediyesi’nin beceriksiz yönetimi nedeniyle, vatandaşlar tam bir hayal kırıklığı yaşıyor. Görevde bulunduğu 2 yıl boyunca,hizmet üretmek yerine sürekli bahane üreten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu hayal kırıklıklarının baş mimarı olmuştur.Bu basiretsiz yönetim anlayışının en büyük mağdurlarından birisi de hiç şüphesiz  Çerkezköy olmuştur.Sadece Tekirdağ için değil bütün Türkiye açısından büyük öneme sahip olan Çerkezköy,önceki yıl olduğu gibi geçen yılda,büyükşehir belediyesi tarafından adeta cezalandırılmıştır. İlçemiz geçen yıl da büyükşehir bütçesinden en düşük payı alan ilçelerden birisi olmuştur. Seçim öncesi Çerkezköy’ün kendisi için ne kadar önemli olduğunu süslü cümlelerle dile getiren Kadir Albayrak’a şunu hatırlatmada bulunmak istiyoruz.Sayın  başkan unutmayınız ki,ihmal ettiğiniz Çerkezköy,300’ü aşkın büyük bir sanayi kuruluşuyla,Türkiye’nin gözbebeği ilçelerinden bir tanesidir.Bunun bir sonucu olarak Çerkezköy her yıl yoğun göç almaktadır.Bu hızlı büyümeyi,yerel hizmetlerle tolere etmeyerek bir ilçenin geleceğini çalmış oluyorsunuz.Bu miyop bakış açınızla,Çerkezköy’ün iki yılını çaldınız, 3 yılını daha çalmanıza müsaade etmeyeceğiz.” dedi.
3 YILDA NASIL HAYATA GEÇİRECEK
Öğe'nin eleştirilerinden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'da nasibini aldı.
Öğe, "30 Mart yerel seçimlerinden önce Belediye Başkanı Vahap Akay’ın gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği vaatlerini kalan 3 yılda nasıl hayata geçireceğini merak ediyoruz. Nisan ayı meclis toplantısında gündem konusu olan ancak her hangi bir inceleme fırsatı vermeden toplantı esnasında meclis üyelerinin önüne konulan faaliyet raporu,Çerkezköy’ün hak ettiği hizmeti alamadığının rakamlarla ispatıdır.Toplam 220 sayfadan oluşan ancak genelde bol resimlerle bezenmiş,somut ve ciddi bir hizmetin olmadığı,kendi ağır ama gerçek anlamda içi boş 2015 yılı faaliyet  raporunu incelediğimizde Çerkezköy halkının hak ettiği gerçek anlamda bir hizmetin varlığından söz edemiyoruz. 2015 yılı faaliyet raporunda fotoğraflarla da gösterildiği gibi beton yolları yine betonla yama yapmayı hizmet zenneden, bunu bir faaliyetmiş gibi raporun başına koyan,birkaç çevre düzenlemesi ve spor salonu tadilatını büyük projeler gibi sunan belediye yönetimini gerçek hizmetler yapmaya davet ediyoruz."