1911 durdurulamıyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren lider 1911 Çerkezköyspor, ligde 11. sırada yer alan Büyük Çınarlıspor'a gol olup yağdı. Karşılaşmayı 7-0 kazanan Çerkezk

SPOR 6.04.2016 01:53:00 0
1911 durdurulamıyor

24. HAFTA
24.haftaya lider giren 1911 Çerkezköyspor, Mustafa Uğraş Stadyumunda Büyük Çınarlıspor’u konuk etti. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede ataklarını sıklaştıran 1911 Çerkezköyspor istediği golü bir türlü bulamadı. Rakibi karşısında son derece etkili ve baskılı bir oyun sahaya yansıtan 1911 Çerkezköyspor,  ilk golü Oğuz ile buldu. Sol kanattan gelişen atakta Hayrettin’in ceza alanı içine yaptığı ortayı güzel kontrol eden Oğuz Kaptan, uzak köşeye enfes plase vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından ikinci gol için yüklenen 1911 Çerkezköyspor, sağ ve sol kanattan gelişen pozisyonlardan yararlanamadı.
Rakibine pozisyon vermeyen 1911 Çerkezköyspor, 43’üncü dakikada gelişen farkı ikiye çıktı. Sol kanattan gelişen pozisyonda Deniz’in ortasına hareketlenen Oğuz Kaptan vuruşu kaleciden sekti. Boşta kalan topu iyi takip eden Metin’in yerden sert ve düzgün şutu filelerle buluştu ve skor 2-0 oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İKİNCİ YARIDA 5 GOL
İlk devreyi iki farklı önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devrede de oyunda hakimiyeti elinde tuttu.  53’üncü dakikada gelişen atakta topla buluşan Deniz Sert düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Farkı üçe çıkartan 1911 Çerkezköyspor 56’ıncı dakikada dördüncü gole yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta yapılan ortaya vole vuruşu yapan Deniz’in şutu auta çıktı. 58’inci dakikada gelişen atakta Hakan Tice’nin pasında hareketlenen Göksel kaleci ile karşı karşıya kaldı. Göksel’in yerden sert vuruşu ağlarla buluşunca fark dörde çıktı. Rakibinin arka arkaya gelen gollerinin ardından Büyük Çınarlıspor oyun disiplininden tamamen koptu.Karşılaşmanın 70’inci dakikasında Hayrettin’in kullandığı korner atışını iyi takip eden Deniz Sert düzgün vuruş ile skoru 5-0 yaptı. Beşinci golün ardından etkili oyunundan taviz vermeyen temsilcimiz dakikalar 79’u gösterdiğinde 6’ncı golü buldu. Göksel’in getirdiği topa hareketlenen Mesut, arka direkte kendini unutturdu. Mesut’un sert şutu filelerle buluştu ve temsilcimiz skoru 6-0’a getirdi.Tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor, karşılaşmanın son dakikalarında farkı yediye çıkardı. Sık sık hatalar yapan rakibi karşısında kanatlardan etkili gelen 1911 Çerkezköyspor’da defansın arkasına iyi sarkan Emrah Çilingir şık bir vuruş ile maçın skorunu beliredi ve karşılaşma 7-0 sona erdi.
ARADAKİ FARK AZ
Ligin bitmesine 2 hafta kala 1911 Çerkezköyspor bu galibiyet ile puanını 58 yaparak liderliğini sürdürdü.Ligde, Çorlu Kültürspor 57 puanla ikinci, Çorlu Gençlerbirliği ise 56 puanla 3. sırada yer alıyor. Bu hafta 1911 Çerkezköyspor, Aşağı Sevindikli ile deplasmanda karşılaşacak. Çorlu Kültürspor kendi sahasında Sitespor ile,Çorlu Gençlerbirliği ise deplasmanda Saray Belediyespor ile karşılaşacak.