1911 tam gaz

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in 23'üncü haftasında deplasmanda Kapaklıspor ile karşı karşıya gelen lider 1911 Çerkezköyspor, sahadan 5-0'lık skorla ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

SPOR 29.03.2016 00:18:00 0
1911 tam gaz

ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

Süper Amatör Lig’in bitimine 3 hafta kala ligin zirvesinde adeta kıyamet kopuyor. Şampiyonluk yarışının 3 takım arasında sürdüğü ligde maç fazlasıyla 1 puan farkla liderliği elinde bulunduran 1911 Çerkezköyspor, ligin 23’üncü haftasında Kapaklıspor’a konuk oldu. Mücadeleyi Mehmet Ali Akkar (Orta Hakem), Oğuz Kavakçı ve Ümit Malak hakem üçlüsü yönetti.

İŞTE KADROLAR

Kapaklı Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor “Sedat Çolak, Göksel Söyler, Soner Alpaydın, Emre Morgil, Hayrettin Aydın, Selçuk Tekeci, Tezcan Karabulut, Hakan Tice, Metin erdem, Oğuz Kaptan ve Deniz Sert” on biri ile başlarken; ev sahibi Kapaklıspor ise “Tugay Baltalı, Mehmet Karaman, Özcan Yıldız, Serdar İşar, Resul Öztürk, Kürşat Yaşar, Ufuk Törin, Semih Çelik, Numan Gümüş, Göksel Yürükoğlu ve Muhammed Şahin” on biri ile sahaya çıktı.

İLK GOL 15’İNCİ DAKİKADA GELDİ

Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip 1911 Çerkezköyspor oldu. Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kaleye yüklenen 1911 Çerkezköyspor, geliştirdiği sağlı sollu ataklarla Kapaklıspor kalesinde gol aradı. Özellikle Deniz Sert ve Hakan Tice ile önemli pozisyonlara giren 1911 Çerkezköyspor, Kapaklıspor’u adeta kendi sahasına hapsetti. Lider aradığı golü maçın 15’inci dakikasında buldu. Metin Karaman’ın ortasına iyi yükselen Hakan Tice, takımını 1-0 öne geçirdi. 

METİN’DEN JENERİKLİK GOL

Golün ardından daha rahat bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor, rakip kalede ikinci golü bulmak için ataklarını sıklaştırdı. Bu dakikalarda daha da geri çekilen Kapaklıspor ise kontra ataklarla beraberlik golü bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında Çerkezköy temsilcisi skoru 2-0’a getirdi. Takımın önemli silahlarından Metin Karaman, topla birlikte ilerleyerek rakiplerini bir bir geçti. Ceza sahası dışından sert ve düzgün bir şut çıkaran Metin, mücadelede takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 

İLK YARI SKORU 3-0

İkinci golün ardından daha rahat bir futbol oynayan 1911 Çerkezköyspor, oyunun kontrolünü tamamen eline geçirdi. Kapaklıspor ise Serdar ve Numan ile geliştirdiği ender ataklarla gol arasa da başarılı olamadı. Sahanın her bölümünde etkili bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor, karşılaşmanın 36’ncı dakikasında 3’üncü golü buldu. Göksel’in sa kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen takımın golcü ismi Deniz Sert, şık bir kafa vuruşu ile takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odalarına 3-0’lık skor ile gitti.

  BİR ASİST DE HAYRETTİN’DEN

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da maça iyi başlayan taraf 1911 Çerkezköyspor oldu. Geliştirdiği organize ataklarla rakip kalede 4’üncü golü arayan 1911 Çerkezköyspor, Deniz Sert, Oğuz Kaptan ve Hakan Tice ile net pozisyonlardan faydalanamadı. Karşılaşmanın 75’inci dakikasında Hayrettin, sol kanattan aldığı topla birlikte hızla rakip yarı sahasına girdi. Ceza sahası yan çizgisine kadar topu süren Hayrettin, ceza sahası içindeki Hakan Tice’ye şık bir pas attı. Topla buluşan Hakan’ın sert şutu uzak direğe çarpıp filelerle buluştu. (4-0)

HAKAN TİCE HATTRİCK YAPTI

Bu golden sadece iki dakika sonra günün başarılı isimlerinden Göksel, sağ kanattan getirdiği topu ceza sahasına yolladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Hakan Tice’nin şutu, rakip defanstan döndü. Hakan Tice, önüne düşen topu kontrol edip sert bir şut daha çıkardı ve meşin yuvarlağı 5’inci kez filelerle buluşturdu. Hakan Tice bu gol ile birlikte hattrick yapmış oldu. 

AKSAKA GENÇELERE ŞANS VERDİ

1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Vasıf Aksaka, takımının 5-0 öne geçtiği karşılaşmanın 83’üncü dakikasında oyuncu değişikliğine gitti. Hakan Tice’nin yerine Murat Sarı oyuna girerken, Metin Karaman’ın yerine ise 18 yaşındaki Numan Aktaş oyuna dahil oldu. Yaklaşık 3 dakika sonra da takımın bir başka genç ismi 19 yaşındaki Enez Çorak, Oğuz Kaptan’ın yerine oyuna dahil olarak forma şansı buldu. Genç oyuncular kendilerine verilen şansı en iyi şekilde değerlendirebilmek için ellerinden geleni yaptı. Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1911 Çerkezköyspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.  

Haber / Ahmet KARDEŞ