Keyifli dakikalar geçirdiler

Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında Edirne Huzurevi'ni ziyaret eden Edirne Belediye Başkanvekili Selçuk Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, yaşlılarla birlikte göbek a

GÜNDEM 28.03.2016 00:33:00 0
Keyifli dakikalar geçirdiler

 

Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Çakır ve Gegeoğlu, onların talep ve sorunlarını dinledi ve çeşitli hediyeler verdi. Çocukluğun, gençliğin ve yaşlılığın önemine dikkat çeken Çakır, “Hayatımız bu safhaları hepimizin kaçınılmaz gerçeğidir. Her yaşın kıymetini bilerek, yaşama sevincimizi hiç kaybetmemeliyiz. Yaşlılarımız ise toplumumuzun en büyük değeri. Onların tecrübesi, bilgisi ve öngörüleri bizler için çok önemli. Ne mutlu bize ki; yaşlılarımızın kıymetini bilen bir toplumuz. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet ederek geçirmiş büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde mutlu etmek, onların sorunlarını dinlemek hepimizin en birincil görevidir” dedi.
Edirne Belediye Başkanlığı’nın yaşlıların her zaman yanında olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu ise “Onlarla sürekli irtibat halindeyiz. Kuaför ve bakım hizmetlerimizle, onların yaşama daha güler yüzlü bakmasını sağlıyoruz. Sık sık ziyaret ederek, sorunlarına birlikte çözüm arıyoruz” dedi.
Ardından Edirne Belediye Bandosu Orkestrası eşliğinde huzurevi sakinleri keyifli dakikalar geçirdi.