Tazeoğlu, şiirleriyle mest etti

Dünya Şiir gününde Malkara'ya gelen ünlü yazar ve radyo programcısı Kahraman Tazeoğlu, sevenleriyle bir araya gelerek şiir dinletisi ve keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

GÜNDEM 23.03.2016 00:31:00 0
Tazeoğlu, şiirleriyle mest etti

Malkara Kültür Sarayındaki Tazeoğlu'nun şiir dinletisine çok sayıda vatandaş katıldı ve salon tamamen doldu. Şiirleriyle ve sohbetiyle salonu dolduranları mest eden Kahraman Tazeoğlu, okumanın önemine vurgu yaptı. Kahraman Tazeoğlu salondaki kadın izleyicilerin yoğunluğuna da dikkat çekerek; “Aslında Türkiye’nin tamamında böyle, kadınlar okuma oranının yüzde 80'ini oluşturuyor. Benim sayfamda da durum aynı. Neden hemcinslerim böyle diye düşünmüyor değilim ama hanımlar daha fazla okuyor.” dedi.
KİTAPLARNI İMZALADI
Şiir dinletisinin sonunda Malkara Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Kahraman Tazeoğlu’nu tebrik ederek çiçek takdim etti. Programının ardından Tazeoğlu, okurları ve sevenleri için kitaplarını imzaladı.
BUGÜN ÇERKEZKÖY'DE
Kahraman Tazeoğlu, bugün Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yöneticiliği Asistanlığı öğrencilerinin davetlisi olarak Çerkezköy'e gelecek. Tazeoğlu, saat 13.30'da Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nun Veliköy Konferans Salonunda şiirlerini okuyacak.