Tıp Bayramı Turnuvası sona erdi

Tekirdağ Tabip Odası ile Özel Optimed Hastanesi'nin ortaklaşa düzenlediği 14 Mart Tıp Bayramı Futbol Turnuvası birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Turnuvanın şampiyonu Tekirdağ 112 Acil SaÄ?

SPOR 23.03.2016 00:25:00 0
Tıp Bayramı Turnuvası sona erdi

16 TAKIM KATILDI

Özel Optimed Hastanesi’nin Tekirdağ Tabip Odası ile birlikte düzenlediği 14 Mart Tıp Bayramı Futbol Turnuvası sona erdi. Tekirdağ il ve ilçelerindeki özel hastaneler ile Devlet hastanelerine açık olan turnuvaya toplam 16 takım katıldı. Birbirinden renkli ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvanın final maçı, 17 Mart Perşembe günü Tekirdağ’da oynandı.

KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tekirdağ 112 Acil Sağlık Hizmetleri futbol takımı ile NKÜ Tıp Fakültesi futbol takımı arasında oynanan final maçında şampiyonluğa ulaşan takım Tekirdağ 112 Acil Sağlık Hizmetleri futbol takımı oldu. Turnuva sonrasında mini bir kupa töreni düzenlendi. Kupa törenine Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Elif Sözer ve çok sayıda İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı katıldı.

ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU

14 Mart Tıp Bayramı Futbol Turnuvası Ödül Töreninde konuşan Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz, “Çok güzel bir organizasyon oldu. Bu etkinlikte olan bütün takımlarımızı tebrik ediyorum. Turnuvaya şampiyon olarak tamamlayan Tekirdağ 112 Acil Sağlık Hizmetleri futbol takımını tebrik ediyorum. Organizasyonda emeği geçen Özel Optimed Hastanesi’ne da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ