Mandalı:Sizlerle gurur duyuyoruz

Tekirdağ Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından futbol küçük erkekler turnuvasında Tekirdağ İli Şampiyonu olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'nun sporcuları Belediye BaşkanÄ?

GÜNDEM 22.03.2016 01:48:00 0
Mandalı:Sizlerle gurur duyuyoruz

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mandalı, "Başarılarınızla önce bizlerin sonra Kapaklımızın göğsünü kabarttınız. Bundan sonra da başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz.  Kapaklı Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz her zaman sürecek. Genç, dinamik, sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla, gençlerimize ve çocuklarımıza sporu sevdirmek adına tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. İlçemizde bulunan amatör spor kulüplerine, amatör sporcularımıza bütçemiz olanakları ölçüsünde her türlü desteği veriyoruz. Ayrıca,  Spor aletlerinden oluşan parklar ve oyun parklarını ilçemiz genelinde hayata geçirmeye devam edeceğiz.'' dedi.
Tekirdağ’ı Marmara Bölge Finallerinde temsil edecek olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun maçları 20-22 Nisan tarihleri arasında Bilecik’te oynanacak.