Taksiciler dernek kurdu

Çerkezköy'de ticari taksi esnafı, Çerkezköy Ticari Taksi ve Durak İşletmeciliği Derneği'ni kurdu. Derneğin kurucu başkanlığını yapacak olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, dern

GÜNDEM 21.03.2016 02:10:00 0
Taksiciler dernek kurdu

Çerkezköylü taksiciler olarak bu güne kadar sahipsiz kaldıklarını ve bundan böyle dernek çatısı altında mücadele ederek hak ve hukuklarının korunmasını sağlayacaklarını belirten Şahin, "Çerkezköy Ticari Taksi ve Durak İşletmeciliği Derneği kurulması için bir süre önce çalışmalara başladık. İlçemizde şu an faaliyet gösteren 110 ticari taksi bulunuyor. Bu güne kadar taksici esnafımız sıkıntılarının çözümü için ferdi olarak hareket ediyordu ve sıkıntılarını çözmekte zorlanıyordu. Yıllarca taksiciler olarak ilçemizde sahipsiz kaldık. Bu nedenle ilçemizde bir dernek kurarak bir çatı altında toplanmamızın faydalı olacağını düşündük ve derneğimizi kurduk.”dedi.

ÜYE KAYITLARNA BAŞLADIK
Dernek olarak üye kayıtlarına başladıklarını ve kayıtların tamamlanmasının ardandan 6 ay içinde genel kurullarını yapacaklarını belirten Şahin, "Taksici esnafımız derneğin kurulmasından son derece memnun. Bundan sonra sıkıntılarımızı ve sorunlarımızı gerekli makamlara dernek çatısı adlında ileterek çözüme kavuşturacağız." ifadelerini kulandı.