Babası dediğini yaptı

Ankara Kızılay'daki hain terör eylemini gerçekleştiren canlı bomba Seher Çağla Demir'in Marmaraereğlisi'de yaşayan ailesi cenazeyi almadı. Hainin cesedi kimsesizler mezarlığına gömülecek.

GÜNDEM 19.03.2016 00:19:00 0
Babası dediğini yaptı

13 Mart’ta Ankara Kızılay’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili olarak Adli Tıp işlemleri tamamlandı. Canlı bomba Seher Çağla Demir’in bedeni, patlamanın etkisi ile yüzlerce parçaya ayrılmıştı. Yine terör saldırısını gerçekleştirenler arasında bulunan Özgür Ü.’nün ise cesedinin vücut bütünlüğünü koruduğu tespit edildi.

BABASI İSTEMEMİŞTİ
Adli Tıp işlemlerinin bitmesine rağmen canlı bomba Seher Çağla Demir’in cenazesini kimse almadı. Canlı bombanın babası da kızının cesedini istemediğini söylemişti. Baba C,Demir verdiği ifadesinde, "Kızım ilk, orta ve liseyi Marmaraereğlisi’nde okudu. Daha sonra Balıkesir’de üniversitesi kazanarak 2012 yılında kayıt yaptırdı. Daha sonra kendisinden haber alamadık. Kayıp başvurusu da yaptık. Ama böyle bir olaya karışmışsa cenazesini de kabul etmiyorum" demişti. Baba cenazeyi almadı. Canlı bomba Seher Çağla Demir’in cenazesi belediye veya mülki idare amirliği tarafından kimsesizler mezarlığına gömülecek.