'Doğum Akademisi' 3. mezunlarını verdi

Özel Optimed Hastanesi'nin bebek bekleyen ailelere yönelik düzenlediği 'Doğum Akademisi' 3. mezunlarını verdi.4 hafta süren eğitimlerin ardından anne adayları sertifikaların aldı.

GÜNDEM 19.03.2016 00:16:00 0

Sertifika töreninde konuşan Özel Optimed Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nevzat Koç, "Doktor, ebe, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist ve tüm Optimed personelinin keyifli ve uyum içinde çalışması sonucu gerçekleştirdiğimiz Optimed Doğum Akademisi programı 3. Eğitim Programı Sertifika törenimizi de gerçekleştirdik. Bu program sonunda katılımcı; anne, baba, anneanne ve babaanne adaylarımızla güçlenerek, gelişerek ilerlediğimizi fark ettik. Bir sonraki programımız için tüm anne, baba, anneanne ve babaanne adaylarını bekliyoruz. Sağlıklı yarınlar; sağlıklı çocuklarla mümkün. Sağlıklı çocuklar ise güçlü, kendi kararlarını verebilen, seçimlerini özgürce yapabilen annelerle mümkün. Doğum anne ve bebeğin işi, onlara kararlarında destek olmak ve yardımcı olmaksa Optimed Hastanesi Doğum Akademisi'nin işi. Bir sonraki programımız için tüm anne, baba, anneanne ve babaanne adaylarını bekliyoruz."dedi.
Koç, Doğum Akademisi programı hakkında bilgi almak isteyen kişilerin Özel Optimed Hastanesi Hasta İletişim Birimine başvurmalarını istedi.Konuşmaların ardından anne adaylarına sertifikaları verildi.