Sarılarak teşekkür ettiler

Edirne'nin Uzunköprü ve İpsala ilçelerinde çalınan 4 büyükbaş hayvan, jandarma ekipleri tarafından bulundu. Büyükbaş hayvanlar sahiplerine teslim edilirken, sahipleri, hayvanlarını bulan jandarma ekiplerine sar

GÜNDEM 16.03.2016 22:14:00 0
Sarılarak teşekkür ettiler

Geçtiğimiz 10 Mart'ta Uzunköprü'nün Çöpköy Mahallesinde H.Ö.'ye ait bir, 14 Mart günü ise İpsala'nın Paşaköy Köyünden ise Z.K.'ya ait 3 büyükbaş hayvan çalındı.Hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatan Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay bölgesine geliş ve gidiş ile muhtemel götürülme güzergahlarında bulunan bütün güvenlik kameraları ve plaka tanıma sistemleri inceledi.Yapılan araştırmalar ve elde edilen bilgiler doğrultusunda hırsızlık olaylarını Silivri'de yaşayan  V.K.(64), H.U.(49), S.P.(58) ve E.O.(32) isimli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

OPERASYON YAPILDI
Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Silivri'nin Kavaklı köyündeki ahırda yapılan aramada her iki olayda çalınan büyükbaş hayvanlar bulundu. 4 şüpheli ise gözaltına alındı. Ardından büyükbaş hayvanlar ise sahiplerine teslim edildi. Hayvanlarını telim alan sahipleri ise, jandarma ekiplerine sarılarak teşekkür etti.
Gözaltına alınan 4 kişinin, daha önce İstanbul ve Edirne'de meydana gelen 2 ayrı hayvan hırsızlığı olayını da gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.