Hünerli eller yarıştı

Gülerçin Koleji ve Okul Aile Birliği tarafından 5.Geleneksel Pasta Yarışması düzenlendi. Gülerçin Koleji velilerinin katılımıyla gerçekleştirilen pasta yarışması, tatların yarışına sahne ol

GÜNDEM 15.03.2016 21:29:00 0
Hünerli eller yarıştı

Gülerçin Koleji Aşçısı Mehmet Gürenç, Gülerçin Koleji Yönetim Kurulu üyesi Deniz Gülerçin, Pera Pastanesi’nden Orhan Özer ve Bayramoğlu Pastanesi’nden Nesim Aşkın jüri üyesi olduğu yarışmada, 20 kişinin pastaları yarıştı.

 

 

 katıldı. Jüri pastaların görselliği ve lezzeti üzerinden değerlendirerek birinciyi belirlemeye çalıştı. Katılımcıların adının gizlendiği, yalnızca pastaların isimlerinin jüri tarafından görüldüğü yarışmada birinci 'Butik Pasta' adıyla Canda Buluş,ikinci 'Bahar Pastası” rumuzuyla Elif Asma, üçüncü ise 'Barbie Pasta' rumuzuyla Arzu Algur oldu. Buluş'a birincilik ödülü olan kahve makinesini kolejin kurucusu Sait Bülent Gülerçin, İkinci olan Asma'ya rondo ödülünü Anaokul ve İlkokul Müdürü Tuğba Zenginal, üçüncü olan Algur'a ise su ısıtıcısı  ödülünü Ortaokul ve Lise Müdürü Ömer Kürklü verdi. Ayrıca yarışmaya katılan herkese Okul Aile Birliği Başkanı tarafından “Katılım Sertifikası” ve “Önlük” verildi.