Üniversiteli Minel kalbine yenildi

İstanbul'daki Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Minel Selvili, kaldığı yurttaki yatağında ölü bulundu. Minel'in ölüm haberi, Kapaklı'da yaşayan ai

GÜNDEM 14.03.2016 21:58:00 0
Üniversiteli Minel kalbine yenildi

Edirnespor altyapısında basketbol oynayan Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Minel Selvili'ye telefonla uzun süre ulaşamayan anne Fatma Türkan Selvili, hemen İstanbul Ataşehir'deki kızının kaldığı apart daireye gitti. Yurt görevlileri ile genç kızın odasına çıkan anne Selvili, kızı Minel’i ranza üzerinde hareketsiz yatarken buldu. Gelen sağlık ekipleri ise Minel'in hayatını kaybettiğini belirledi. Anne Selvili ise sinir krizi geçirdi.

OTOPSİ YAPILDI

Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Minel Selvili’nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede Minel'in vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadı. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Minel Selvili'nin cenazesi, ailesi tarafından teslim alındıktan sonra Kapaklı'ya getirildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Selvili ailesinin iki çocuğundan biri olan Minel için Kapaklı Merkez Camiinde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine Kapaklı Belediye Başkanvekili Bakser Öztürk, Minel'in ailesi, yakınları, öğrenci arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada anne Fatma Türkan, baba Ergül ve kardeşi Erdem'i yakınları teselli etmeye çalıştı. Genç kızın tabutunun başına ise gönül verdiği Fenerbahçe'nin forması konuldu. Minel, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde Kapaklı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
ANNEDEN VEDA
Fatma Türkan Selvili, kızını 'Canım yavrum sen melekler gibi cennettesin' diyerek uğurladı. Birçok arkadaşı ve öğretmeni ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Minel'in ani ölümünün yasını tuttu.
Haber/Ahmet KARDEŞ