Delege seçiminin galibi Camcı

29 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan ancak CHP Genel Merkezi tarafından iptal edilen CHP Çerkezköy İlçe Kongresi'nin Cuma günü Veliköy'den başlayan mahalle delege seçimleri, Cumartesi günü Cumhuriyet, Gazi Osma

GÜNDEM 14.03.2016 00:00:00 0
Delege seçiminin galibi Camcı

BEYAZ LİSTE FARK ATTI

 

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sayıma geçildi. Mevcut ilçe Başkanı Engin Camcı’nın beyaz listesi bin 257 oy alırken,  mavi listenin adayı Barış Erdoğan ile 429 oy da kaldı. Bu sonuçla,  Nisan ayında yapılması planlanan ancak tam tarihi henüz belirlenmeyen ilçe kongresinde delege desteği alan mevcut başkan Camcı, başkanlığa tekrar göz kırptı.
DOSTLUK KAZANDI
Gerginliğin yaşanmadığı, dostça geçen seçimde, iki aday birbirlerini kutladı ve birlikte ellerini havaya kaldırarak poz verdi.

 


GÖREV VERİLİRSE ADAYLARIMIZIN YANINDAYIZ
Yapılan bu delege seçimlerinin CHP’nin kendi içerisinde yaptığı bir mücadele olduğunu belirten Barış Erdoğan, "Oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum.Bu bir demokrasi mücadelesidir. Bundan böyle genel ve yerel seçimlerde bizlere görev verilirse biz her zaman partimizin ve adaylarımızın yanında olacağız.”dedi.

 


PARTİMİZ KAZANDI
Yapılan seçimlerde kazanan partimiz oldu diyen İlçe Başkanı Engin Camcı’ “Seçimde, demokrasi kazandı.Yani CHP kazandı.Oy veren vermeyen tüm üyelerimize bende çok teşekkür ediyorum. Bu bir demokratik yarıştı.Barış kardeşime de partimizin demokratik yarışına renk kattıkları niçin teşekkür ediyorum. Biz har zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz ve bundan böyle de öyle olacağız.Üyelerimizin delege seçimlerine katılımının yoğun olması partimizin daha iyi yerlere geleceğinin de bir göstergesi olmuştur.”dedi.
Haber/Ahmet KILAVUZ