CHP'de heyecan dorukta

29 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan ancak CHP Genel Merkezi tarafından iptal edilen CHP Çerkezköy İlçe Kongresi öncesi delege seçimleri dün Veliköy Mahallesi'nden başladı.Pazar günü sona erecek delege seÃ?

GÜNDEM 12.03.2016 01:57:00 0
CHP

256 DELEGE SEÇECEKLER

 

CHP'de seçim heyecanı başladı. Beyaz listede mevcut İlçe Başkanı Engin Camcı yer alırken, mavi liste de ise aday Barış Erdoğan. Mahallelerde bulunan 3 bin 445 üyenin kongrede ilçe başkanını belirleyecek olan 256 delegenin belirlenmesi için üyeler sandık başına gitmeye başladı.
BİRBİRLERİNE BAŞARI DİLEDİLER
Dün ilk delege seçimi İlçe teşkilatında kurulan sadıkla 82 üyenin bulunduğu Veliköy Mahallesinden başladı. Delege seçimlerini İlçe kongresinde başkanlığa aday olan Engin Camcı ile Barış Erdoğan’da takip etti.İki aday seçim için birbirlerine başarı dilediler.Sakin bir ortamda geçen seçim, sorunsuz tamamlandı.

 

 


BEYAZ LİSTE ÖNDE
Veliköy Mahallesi'nde 82 üyeden 62'si sandık başına gitti. Beyaz liste 41 oy alırken, mavi liste 20 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı. Mahalle delege seçimleri bugün Gazi Osman Paşa,Cumhuriyet, Bağlık ve Fevzipaşa Mahallesi’nde devam edecek ve pazar günü ise Gazi Mustafa Kemal Paşa,İstasyon, Fatih,Yıldırım Beyazıt ile Kızılpınar Mahallesi seçimleri ile sona erecek. Kongre ise, 9-24 Nisan tarihleri arasında önümüzdeki günlerde belirlenecek bir tarihte yapılacak.