ÖSYM Çerkezköy'e büro açacak mı?

130 bin nüfuslu Çerkezköy'de Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) olmadığı için sınavlara girecek olan adayların işlemleri Tekirdağ'dan yürütmesi, adayları canından bezdiriyor. Çerkez

GÜNDEM 10.03.2016 14:36:00 0
ÖSYM Çerkezköy

KÜTÜPHANEYİ GEZDİLER

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve hayırsever iş adamı A. Zeki Tever ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu (ÇEMYO) ziyaret etti.
ÇOK GÜZEL OLMUŞ
Kubilay ve beraberindekiler, ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman'dan, okul ile ilgili bilgi aldılar. Ardından da hayırsever iş adamı A. Zeki Tever tarafından bir süre önce ÇEMYO’ya kazandırılan kütüphaneyi gezdiler. Kütüphaneyi ÇEMYO'ya kazandıran hayırsever iş adamı A.Zeki Tever'e teşekkür eden Kaymakam Kubilay, "Kütüphanenin açılışını geçtiğimiz haftalarda NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in de katıldığı törenle yapmıştık. Açılışı yaptığımız zaman NKÜ senatosundan henüz izin çıkmadığı için kütüphanemize tabela asamamıştık. Süreç tamamlandı ve Kütüphaneye Teverpan Kütüphanesi ismi verildi ve tabelası da asıldı. Ortaya çok güzel bir eser çıktı. Açık konuşmak gerekirse, beklentilerimizin çok üstünde bir kütüphane oldu” dedi.
ÖĞRENCİLER İÇİN BÜYÜK İMKAN
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ise, eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Hayırsever iş adamı A. Zeki Tever de “Bize bu onuru yaşattığınız için biz de sizlere teşekkür ederiz” dedi. Ardından protokol üyeleri ve Tever, kütüphaneyi gezerek öğrencilerle sohbet ettiler.