Akşener, Trakya çıkarması yapacak

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, kurultay çalışmaları kapsamında cumartesi günü Tekirdağ, pazar günüz ise Kırklareli'ne çıkarma yapacak. Akşener'i bu iki ilde binlerce kişinin karşılaması

GÜNDEM 7.03.2016 15:42:00 0
Akşener, Trakya çıkarması yapacak

'Demir Lady' olarak anılan MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, cumartesi günü Tekirdağ'a gelecek. Akşener'in Tekirdağ ziyareti öncesi ise bir süre önce MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan eski İl Başkanı Enez Kaplan ve çok sayıda partili hummalı bir çalışmanın içine girdi. Akşener için üzerinde 'Türk Milletinin Ablası'  yazan bir minibüs hazırlatıldı. Akşener, Tekirdağ ziyaretinde partililerle bir araya gelecek ve sohbet edecek. Pazar günü ise Akşener, Kırklareli'ni ziyaret edecek.

KURULTAY ÇAĞRISI
MHP Başkanlık Divanı tarafından geçtiğimiz 22 Şubat günü MHP Tekirdağ İl Teşkilatının kapatılmasının ardından görevi düşen Enez Kaplan'ın yerine Genel Merkez tarafından Avukat Ahmet Emin Yıldız getirilmesine, Çerkezköy ve Çorlu İlçe Başkanlarının dışındaki 8 ilçe başkanı ve 3 üst kurul delegesi tepki göstermiş, MHP Genel Merkezi'ne olağanüstü kurultay çağrısı yapmıştı. MHP Genel Merkezi tarafından bir süre önce görevden alınan MHP Kırklareli eski İl Başkanı Kürşat Yamaner'in yerine ise Hakan Akten İl Başkanı olarak atanmıştı.