Özel çocuklardan özel ağaçlar

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile twitter üzerinden iletişime geçen Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Zihin Engelliler Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile Özel Edirne Özel Eğitim Oku

GÜNDEM 4.03.2016 14:03:00 0
Özel çocuklardan özel ağaçlar

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Zihin Engelliler Öğretmenliği Bölümü’nde eğitim gören 7 öğrenci ile Özel Edirne Özel Eğitim Okulu’ndan 13 öğrenci ‘Özel Çocuk, Özel Ağaçlar’ Projesi kapsamında Edirne Belediyesi’ne ait TOKİ Fırınlar Sırtı Mevkii’nde 5 adet Amerikan Dış Budağı, 5 adet Ihlamur ve 5 adet Batı Çınarı türünde fidan dikimi gerçekleştirdi.Fidan dikimi etkinliğine Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ile Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Özbir Savaşçı da yer aldı.
Edirne Belediyesi’nin de destek verdiği bu proje kapsamında özel çocuklar, kendi elleriyle gelecek için fidan dikti. Edirne Belediyesi tarafından tahsis edilen fidanları toprağa ekerek, sulayan öğrenciler keyifli zaman geçirdi. Öte yandan Özel Eğitim Okulu öğrencileri dikimini gerçekleştirdikleri fidanlara kendi isimlerini verdi.