Altın kızlara eşofman takımı hediye etti

Denizli'de düzenlenen Batı Grubu Taekwando Ligi müsabakalarında 3 Altın,bir gümüş ve bir bronz madalya alarak Çerkezköy'ü gururlandıran Çerkezköy'ün altın kızları Kübra Kepenek, ışıl Zafe

GÜNDEM 4.03.2016 13:59:00 0
Altın kızlara eşofman takımı hediye etti

Altın kızların Denizli'de düzenlenen yarışmada Tekirdağ ve Çerkezköy'ü en iyi şekilde temsil ettiğini belirten  Antrenör Bilal Güzel, “Burada 15 kenti geride bırakarak birinci olduk. Artık her kez Tekirdağ’ı konuşuyor. Biz sporcular başarı elde etmek için yeri geliyor aç kalıyoruz.Ama yinede yılmadan mücadelemizi sürdürüyoruz.Çünkü biliyoruz ki bulunduğumuz bölge halkımız bizlerden başarı bekliyor. Bu nedenle işimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz.Geleceğin gençlerini sağlıklı, bilinçli ve başarılı olarak yetiştirmek istiyorsak,toplumda suça bulaşmış bireyleri ve tehlikeli  madde bağımlılarını spora teşvik etmemiz halinde bu tür kötü durumdaki bireylerimize yardımcı olmuş olacağımıza inanıyorum.Toplumdaki yarayı da biraz olsun hafifletir.Esas olan ise çocuklarımızı kötü yola düşmeden spora teşvik etmek olacaktır."dedi.

ÇOSB VE ÇTSO'DAN DESTEK İSTEDİ
Güzel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Devletimiz sporcu olan ve milli takımda yer alan tüm sporcularına geri ödemesiz her ay burs veriyor ve başarılı olmalarını ülkesi için faydalı olmalarını istiyor ve destekliyor. Durum böyle iken ilçemiz bir sanayi kenti olmasına rağmen ilçemizde spora gereken destek ve tesislerden yoksun olması nedeniyle faydalanılmamasından geri kalıyoruz. Eğer kesin tanı koyulmuş ise ve hedef var ise bütçe sağlama konusunda bir yol bularak bizlere spor konusunda görev verilmesini istiyorum. Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz veya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odamız birer tane antrenör maaşı sağlayarak buna güzel bir başlangıç yapılmasını sağlayabilir.”diye konuştu.
GURUR DUYUYORUZ
Derece alan sporcuları tebrik eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "İlçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler.Mersin’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında da ilçemizi ve ilimizi yine aynı şekilde temsil edeceklerdir. 43 puan toplayarak 3 altın bir gümüş ve bir bronz madalya alarak birici olmanızdan ayrı bir sevinç duyduk. Sizlerle gurur duyuyoruz ve başarılar diliyoruz.
Konuşmaların ardından kaymakam Kubilay, altın madalya kazanan Kübra Kepenek,Işıl Zafer ve Senanur Kepenek’e birer eşofman takımı ile üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı yazan birer spor çantası hediye etti.
Haber/Mehmet AYAN