Yüreğinize sağlık

Çerkezköy'de ilk ve orta dereceli okularda eğitim gören 30 öğrenci arasında 'İstiklal Marşı Güzel Okuma' yarışması düzünlendi. Milli marşımızı okuyan öğrenciyer, izleyenlere duygu dolu anl

GÜNDEM 3.03.2016 15:14:00 0
Yüreğinize sağlık

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda dün düzenlenen 'İstiklal Marşı Güzel Okuma' yarışmasına Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Danışmaz,okul müdürleri ve veliler katıldı. Yarışmanın jüri üyeliğini Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Hacer Gökçen Özçelik, İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden Damla Şahin ve Raif Dinçkök Ortaokulu öğretmenlerinden  Serkan Köksal yaptı. Burada 30 öğrenci, duygularını da katarak milli marşımızı gür bir sesle okudu. Bazı öğrenciler yöresel kıyafetler giyerken, bazıları da askeri üniforma ile sahneye çıkarak İstiklal Marşımızı okudu.Öğrencilerin tek tek dinlenirken, izleyiciler ise duygu dolu anlar yaşadılar.

İL YARIŞMASINA KATILACAK
Yarışmayla ilgili açıklama yapan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Danışmaz, “İstiklal Marşı okuma yarışması,12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü olması nedeniyle düzenlendi. Yarışmada birinci olan öğrenci, Tekirdağ’da 12 Mart’ta yapılacak olan İl final yarışmasında ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek.Jüride yer alan öğretmen arkadaşlarımız kendi okullarına oy kullanamayacaklardır.”dedi.Dereceye girenler ise jüri üyeleri tarafından değerlendirildikten sonra açıklanacak.
Haber/Seyit SÜREN