Tekstilcilerden örnek davranış

Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği (TTTSD) 'Tekstile can, Kızılay'a kan' adı altında kan bağış kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında 3 bin ünite kan toplanması planlanıyor.

GÜNDEM 2.03.2016 17:24:00 0
Tekstilcilerden örnek davranış

Kampanya Migiboy Tekstil’in Çorlu fabrikasında başlatıldı. Burada Kızılay'a ilk kan bağışını  TTTSD Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Canpolat yaptı. Kan bağışının önemine vurgu yapan Canpolat,"İlk etapta dernek üyesi firmalara ait 40 fabrikada 3 bin ünite kan bağışlanacak.Kana ihtiyacı olanın çaresizliğini yaşamayan bilemez. Sadece acil durumlarda duyarlı olmak da yetmiyor. Kızılay yıllardır bu konuda çok güzel çalışmalar yapıyor. Biz de sektör olarak başlattığımız kampanya ile ona destek oluyoruz. Bu bir insanlık görevidir. Bu tür çalışmalarımız ileride de devam edecek” dedi.

Kampanyanın ilk bölümüne TTTSD üyesi Migiboy Tekstil, Aloha Tekstil, Temtaş Tekstil, Özyurt Tekstil, Setaş Kimya, Zeynep Giyim. Erim Tekstil, Gökçağ Kumaşçılık, Has Group, Rayon Tekstil, Denge Kimya, Özen Mensucat, Altınyıldız, Sadırlar Tekstil, Çetin Group, Carmen Tekstil olmak üzere 17 firma katıldığı belirtildi.