Çalışmaları denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İŞKUR Hizmet Merkezini ziyaret etti ve çalışmaları inceledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Kaymakam Kubilay, ziyaretin sonunda İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Ä?

GÜNDEM 1.03.2016 13:37:00 0
Çalışmaları denetledi

Çerkezköy’ün, Türkiye’nin en önemli üretim ve istihdam merkezlerinden biri olduğunu belirten Kaymakam Kubilay, “Çok hızlı nüfus artışına sahip olan ilçemizin nüfusu her yıl bir ilçe nüfusu kadar artıyor. Bu nüfus artışı da beraberinde hizmet talebi de getiriyor. Bu konuda İŞKUR Hizmet Merkezimize çalışma mevzuatı ile ilgili önemli görevler düşmektedir. 2015 yılı sonu itibari ile yaklaşık yüzde 8,53 gibi bir nüfus artışına karşılık İŞKUR’ da iş ve işlemlerde yüzde 15’lik bir atış olmuştur. İŞKUR girişimcilik ve istihdam konularında önemli fonksiyonlara sahiptir. İhtiyaç duyulan yerlerde eleman ihtiyacının karşılanması, elemanların eğitilmesi, işçi ve işvereni bir araya getirmesi, engelli vatandaşlarımızın istihdamının sağlanması gibi önemli görevler ifa etmektedir. Bizde Hizmet Merkezi Müdürümüze başarı belgesi vermeyi uygun gördük Hizmetlerinden dolayı başta İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürümüz İlhan Kütük’ e ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu başarı belgesinin kendilerini onurlandırdığını belirten İlhan Kütük, “Bundan sonra çalışma arkadaşlarım ile beraber daha fazla çalışacağımı belirtmek istiyorum. Şahsım ve kurumum adına sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.” dedi.