Dayısının deposunu soydu

Kapaklı'da H.K.'nın dayısına ait bir depoda bulunan 50 bin lira değerindeki asansör malzemesini 3 arkadaşı ile birlikte çaldığı iddia edildi. Şüpheliler çalıntı malzemeleri, ilçede asansör i

GÜNDEM 24.02.2016 16:00:00 0
Dayısının deposunu soydu

Kapaklı’ya bağlı Atatürk Mahallesi’nde Emin A.’ya ait bir depodan yaklaşık 50 bin liralık asansör malzemesi çalındı. Emin A.’nın durumu bildirmesi üzerine Kapaklı polisi konuyla soruşturma başlattı. Arama çalışmaları sürerken, ilçede asansör işi ile uğraşan Ergün C., şüphelendiği birilerinin kendisine asansör malzemesi satmaya çalıştığını polise bildirdi. Hemen harekete geçen polis, şüphelilerin, Emin A.’ya ait depodan çalınan asansör malzemelerini satmaya çalıştıklarını tespit etti.
4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerden birinin de depo sahibi Emin A.’nın yeğeni olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden O.A. ve O.A. emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Dayısının deposundan asansör malzemesi çalmakla suçlanan H.K. ve arkadaşı M.A. ise emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheliler, savcılık sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ