Gönül Sohbeti

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen "Gönül Sohbetleri" kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu'da faaliyet gösteren kahve-kıra

GÜNDEM 23.02.2016 13:12:00 0
Gönül Sohbeti

Çorlu Tarihi Belediye Binası'nda düzenlenen sohbette Çorlu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Burada Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi için  Çorlu'nun nüfusu ve genel yapısı itibariyle özel bir yeri olduğunu dile getirdi ve gerçekleşen yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise, Çorlu Tarihi Belediye Binası'nın tarihi ve restorasyon süreci hakkında bilgiler aktarırken, önümüzdeki dönemde Çorlu Belediyesi'nin “Tarihe Saygı Projesi” kapsamında restore edeceği "Doğanca Evi" hakkında bilgiler verdi. Çorlu'daki nüfus artışı, büyükşehir süreci ve Çorlu Belediyesi'nin yatırım ve projelerine değinen Başkan Baysan toplantının devamında kahve-kıraathane esnaflarının soru, dilek ve önerilerini dinledi.Ardından da Çorlu Belediyesi tarafından hazırlatılan Çorlu şarkısının katılımcıların beğenisine sunuldu.