Efsane Başkan Köse'ye veda

Bir süredir mide kanseri tedavisi gören Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Kurucu Başkanı olan ve 20 yıl odanın aralıksız başkanlık görevini yürüten ilçenin sevilen isimlerinden

GÜNDEM 21.02.2016 14:20:00 0
Efsane Başkan Köse

Cemalettin Köse için, ilk tören kurucu başkanlığını yaptığı Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası önünde yapıldı. Buradaki törene, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve oda yönetimi,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı,Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün,Çerkezköy S.S. Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat,Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak,Karaağaç Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Fevzi Coşkunöz,Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Çerkezköy Pazarcılar Dernek Başkanı Hasan Terzi ile çok sayıda dernek başkanı ile vatandaş katıldı.

BABAMIZDI
Cemalettin Köse'yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, “Odamızın kurucusu çok sevdiğimiz büyüğümüz Cemalettin ağabeyimizi kaybettiğimiz için çok üzüntülüyüz. O bizim ağabeyimiz olduğu gibi bizlerin babasıydı. Odamızın bu günlere gelmesinde onun da büyük katkıları vardır. 20 yıl odamızın başkanlığını da özveriyle sürdürdü. Yakalandığı mide kanserini yenemedi ve yaşama yenilerek vefat edip aramızdan ayrıldı. Allah mekanını cennet eylesin. Onun çalışma disiplinini ve fikirlerini kendimize ekol edindik.  Onun bizlere gösterdiği yoldan odamızı daha iyi yerlere getirmek içinde çalışıyoruz.”dedi.
SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
Oda önündeki törenin ardından, Osmanlı Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Buradaki törene ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi,Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve oda yönetimi ve oda üyeleri,Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Baş, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat,Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet  Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe ile çok sayıda şoför esnafı ile vatandaşlar katıldı. Taziyeleri sise Cemalettin Kösenin damatları ile yeğeni Koray Köse kabul etti.
TOPRAĞA VERİLDİ
Kılınan cenaze namazının ardından Cemalettin Köse, gözyaşları arasında İstasyon Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Haber/Seyit SÜREN