Sorunlarını mektupla anlattılar

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret etti. Burada Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan,Doğan'a Å?

GÜNDEM 21.02.2016 14:15:00 0
Sorunlarını mektupla anlattılar

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret etti. Son günlerde yaşanan terör olaylarına değinen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Eylül ayından bu yana çok şehit verdik.  Artık bu olayların son bulmasını istiyoruz."dedi. Yarlıgan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’a,  gazilerin sorunlarını içeren bir mektup verdi.

ALLAH SİZLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan'ı, Dernek temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyeleri karşıladı. Sosyal Politikalar Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Başkan Yardımcısı olarak ziyaretlerini sivil toplum kuruluşlarına sık sık yaparak sorunlarını dinlediğini ve bun sorunların çözümü için çalıştığını belirten Doğan, "Bizleri görevi sizlerin sorun ve sıkıntılarınızı çözmek. Sizler askerlik süreniz sırasında ülkemiz savunmasında gazi oldunuz.Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.Allah şehirlerimize  rahmet eylesin.Siz gazilerimize de uzun ömürler versin.Son günlerde yaşadığımız olaylarda da şehit olanlara Allahtan rahmet diliyor, gazilerimize  ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Sizlerin sorun ve sıkıntılarınızın çözümlenmesi için Cumhurbaşkanımızın da gereğini yapacağını bilmenizi istiyorum.”dedi.
ÇOK ŞEHİT VERDİK
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, "Eylül ayından bu yana ülke olarak çok verdik.  Artık bu olayların son bulmasını istiyoruz.Sizler de iktidar partisi olarak terörün bitmesi konusunda yaptığınız çalışmaları görüyor ve takdirle karşılıyoruz. Gaziler olarak bizlerin bazı sorunları bulunuyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından bir süre önce bizlere ulaşım kartları verildi.Ancak bu kartlar bir çok ilçe şehir içi taşımacılığı yapan belediye araçlarında geçmiyor. Bizlerden ücret alınıyor.Biz istiyoruz ki bu kartlar cipli olsun ve tüm ülke genelinde de geçerli olsun. Bugün birkaç il dışında tüm gazilerimiz sorun yaşıyor.İlimizde de gazilerin belediye araçlarında ücretsiz seyahat yapmalarını talep ediyoruz."dedi.
KADİR ABİ GEREĞİNİ YAPACAKTIR
Konuyu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile görüşeceğini belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir abi bu konuda gereğini yapacaktık. Kendiside bu konularda hassastır. Ben kendisiyle bire bir görüşerek sıkıntınınız çözümlenmesine çalışacağım.”dedi.
Haber/Seyit SÜREN