İyi ki doğdun Başkan

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın'a, teknik heyet ve futbolcular tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Yapılan jest karşısında

GÜNDEM 21.02.2016 13:48:00 0
İyi ki doğdun Başkan

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen 1911 Çerkezköysporlu futbolcular ve teknik heyet, Kulüp Başkanı Murat Narçın için, sürpriz bir doğum günü organizasyonu tertipledi. Takımın Mustafa Uğraş stadı’ndaki antrenmanını izlemeye giden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, teknik heyet ve futbolcuların yaptığı sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, duygu dolu anlar yaşadı. Murat Narçın’a yapılan doğum günü sürprizinde Kulüp Yöneticisi Muzaffer Savaş, Atılgan Develi ve Rıdvan Küçük de yer aldı.

BAŞKANIN ETRAFINDA TOPLANDILAR

Doğum günü sürprizi için antrenmanı yarıda kesen 1911 Çerkezköyspor teknik heyeti, futbolcular ile birlikte Kulüp Başkanı Murat Narçın’ın etrafında toplandı. Murat Narçın, doğum günü için özel hazırlanan yaş pastanın mumlarını üfleyerek, kendisi için hazırlanan bu sürprizde emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra teknik heyet ve futbolcular daha sonra tek tek Murat Narçın’ın doğum gününü kutladı.

KALAN TÜM MAÇLARIMIZI BAŞKAN İÇİN KAZANMALIYIZ

Burada kısa bir konuşma yapan takımın yeni Teknikdirektörü Vasıf Aksaka “Bizlerin Başkanımıza verebileceği en güzel hediye kalan tüm maçlarımızı kazanmak olacaktır. Bunun için var gücümüzle çalışıp, varımızı yoğumuzu sahaya koymamız gerekiyor” dedi. Doğum günü sürprizinin kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Murat Narçın da “Doğum günümü unutmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hocamızın da dediği gibi bana verebileceğiniz en güzel hediye kazanılan maçlar olacaktır” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ