Vatan kuyruğu

Türkiye'de hızla büyüyen teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, yeni mağazasını Çerkezköy'de dün Atatürk Caddesi üzerinde açtı. Açılışa özel indirimlerden f

GÜNDEM 19.02.2016 15:09:00 0
Vatan kuyruğu


Türkiye’deki teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, Tekirdağ’daki üçüncü Türkiye genelinde ise 109'uncu mağazası olan Çerkezköy Hiperstore’un açılışı yapıldı.

Açılışa özel indirimden faydalanmak isteyen çok sayıda vatandaş ise, sabah saatlerinde mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Çerkezköy mağazasının açılış öncesi mağaza personeli ile bir toplantı yapan Vatan Bilgisayar Genel Müdür Hasan Vatan, Çerkezköy'e gelmekte biraz geciktiklerini belirterek, "Mağazamız için güzel bir yer arıyorduk. Bulur bulmaz da açılış için çalışmalara başladık. İstanbul Topkapı Şubemizde eğitim alan 21 personelin çalışacağı 580 metrekarelik mağazamızda sizlerden yüzde 90 pazar payı bekliyorum” dedi.

TRAKYA'NIN EN İYİ MAĞAZASI OLACAK
Vatan Bilgisayar Çerkezköy şubesinin Trakya’nın en iyi mağazası olacağına inandığının altını çizen Vatan, “Çerkezköy potansiyeli olan bir yer. Edirne, Çorlu, Süleymanpaşa, Silivri ve Lüleburgaz’dan sonra Trakya’daki 6’ncı Türkiye’deki 109’uncu şubemizi Çerkezköy’e açtık. Trakya’daki en iyi işimizi burada yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Vatan Bilgisayar'ın rakiplerin farkının mağazanın üst katında Müşteri Hizmetleri bölümü olduğunu belirten Vatan, "Arızalı ürünleri rakiplerimiz direkt olarak İstanbul’daki teknik servislerine yollarken, biz mağazamızda görevli teknik servis elemanımız ile arızalı ürünü inceliyoruz. Eğer burada yapılabilecek bir arıza ise onarıp en kısa sürede müşteriye teslim ediyoruz. Eğer arıza büyük ise İstanbul’daki teknik servis merkezimize gönderiyor, ürün geri geldiğinde de test edip müşteriye geri teslim ediyoruz. Çerkezköy mağazamızın herkese hayırlı olmasını dilerim. Açılışımıza Çerkezköy halkının gösterdiği ilgiden memnunuz. Her yeni mağazamızla birlikte kaliteli hizmeti ve iyi fiyatı tüketicilerimizle buluşturuyoruz. 2016 yılında mağaza yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Vatan Bilgisayar'ın Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerindeki açılışı öncesi, vatandaşlar  mağaza önünde sabah saatlerinden itibaren indirimli ürünlerden satın alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Kapıların açılmasının ardından yüzlerce vatandaş içeriye akın etti ve ürünlerden satın aldı.
İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
Çerkezköy Hiperstore açılışında sunulan indirimde televizyonlar, cep telefonları ve küçük ev aletleri tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği kategoriler oldu. Açılışa özel kampanyada; 
iPhone 5S-16 GB cep telefonu 1.299 TL’den, Samsung T230-W tablet 299 TL’den, Samsung Galaxy J5 akıllı cep telefonu 799 TL’den, Seg 32SC5600 LED televizyon 599 TL’den, Philips 40PFK5500 LED televizyon 1.399 TL’den, Samsung 48JU6070 LED TV 2299 TL’den, HP N9T17EA notebook 1499 TL’den, Packard Bell TG81-BA-001TK notebook 599 TL’den,  Canon 1200D 18-55 DC dijital fotoğraf makinesi 899 TL’den King P743 Daphne buharlı ütü 19 TL’den, Frisby FM-320K kablolu USB optik mouse 1 TL’den, satışa sunuluyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ