Sertifikalarını aldılar

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından açılan bilgisayar kursuna katılan 4'ü engelli birey olmak üzere 6 kişi kursu tamamladı ve düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

GÜNDEM 17.02.2016 15:03:00 0
Sertifikalarını aldılar

Sertifika töreni nedeniyle merkezi Çerkezköy'de bulunan Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi, Şanlıurfa Kebap Salonu’nda kahvaltılı sertifika töreni düzenledi.Programa Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman,Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, 3 Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez,Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Türkiye Beyazay Derneği Trakya Bölge Başkanı Filiz Güler,Çerkezköy ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Abdullah Nair, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüsayin Yarlıgan, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Akın Yılmaz, dernek üyeleri, kursiyerler ve Beyazay’ın kurslarına sponsor olarak katkı ve destek veren iş adamları katıldı.
Dernek olarak güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, “Cumhurbaşkanımızın himayelerinde çalışmalarını sürdüren derneğimiz bundan böylede bir çok projelerle faaliyetlerine aralıksız olarak devam edecektir. Beyazay Derneği olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğince engelli ve engelsiz vatandaşlarımıza yönelik  kurslar açarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazı kurslarımızda halen devam etmektedir. Bilgisayar kursumuza katılan 4 engeli ve 2 engelsiz arkadaşımız kursu başarıyla bitirmeleri nedeniyle sertifika almaya hak kazandıklar.”dedi

KATKI VE DESTEK VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİ
Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan ise, "Optimed Hastanesi olarak kendilerine elimizden geldiğince katkı ve destek olmaya çalışıyoruz.Her zamanda katkı ve desteğimiz devam edecektir.”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından bilgisayar kursunu tamamlayan 6 kişiye sertifikaları verildi.
Haber/Seyit SÜREN