Darısı Çerkezköy'ün başına

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı TESKİ Seyyar Mobil Vezneleri Süleymanpaşa'da hizmete soktu. Çerkezköy'deki TESKİ Şubesi'nde su yüklemek için sürekli kuyrukta bekleyen vatandaşlar, aynı uygula

GÜNDEM 15.02.2016 18:35:00 0
Darısı Çerkezköy

Seyyar Mobil Veznelerin hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve vatandaşlar katıldı.Vatandaşların ayağına giderek en ücra köşelerde dahi hizmet vereceğini belirten Başa, “Halkımızın, abonelerimizin ayağına hizmeti götürebilmek için arayışa girdik. İki adet hizmet aracı aldık, içlerini de en iyi hizmet verebileceğimiz şekilde dizayn ettik. Bu sayede abonelerle daha iyi iletişim sağlayacağız. Bu araçlarımız ilimizin çeşitli yerlerinde hizmet verecek, uygulamamız başarılı olursa bu sayıyı çoğaltacağız. “dedi.

677 GÜNDÜR ZAM YAPMADIK

Açılışta konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, göreve geldikleri 677 günden beri suya zam yapmadıklarını, ancak  vatandaşların ilçelere gitme mecburiyetinin oluşmaması için  çevre ile ilgili vergi bedellerini de su faturalarına dahil ettiklerini belirtti.

MOBİLARAÇ GÜZERGAHI
TESKİ tarafından dizayn edilen 2 adet kapalı kasa mobil aracın, Pazartesi günü Marmaraerğlisi ve Şarköy, Salı günü  Çorlu ve Marmaraereğlisi'ne bağlı Sultanköy, Şarköy'e bağlı Hoşköy ve Mürefte, Çarşamba günü Tekirdağ'ın Altınova,Barbaros ve Kumbağ,Banarlı, Karacakılavuz ve Ortaca mahallelerinde, Perşembe günü Misinli, Ulaş, Velimeşe ve Marmaracık ile Çerkezmüsellim ile Şalgamlı'da,Cuma günü ise Marmaraereğlisi ile Şarköy merkez ile Mürefte ve Hoşköy Mahallelerinde gezeceği açıklandı.Ancak mobil araç planlamasında Çerkezköy ve Kapaklı'nın olmaması dikkat çekti.
Mobil araçla, özellikle Marmaraereğlisi, Sultanköy, Şarköy'de yaz aylarında yaşanan nüfus artışıyla birlikte meydana gelen abonelik işlemleri ihtiyacının da ortadan kaldırması planlanıyor.