Ökten: Eleştiriye açığız

Geçtiğimiz 27 Aralık'ta düzenlenen İL Kongresi'nde CHP Tekirdağ İl Başkanlığına seçilen Recep Ökten ve İl yönetimi CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

GÜNDEM 14.02.2016 13:32:00 0
Ökten: Eleştiriye açığız

Eleştiriye açık olduklarını belirten Ökten, "Sade bir partili bile Genel Başkanı rahatlıkla eleştirebiliyor.Genel Başkanımız bile 'neden beni eleştiriyorsunuz' diye tepki koymuyor. Ama diğer partilerde böyle bir şey yok.Biz CHP olarak birlik ve beraberliğimizi de en üst noktaya çıkararak başarıya ulaşacağız.Yeri geldiğinde bir birimizi eleştireceğiz.Anca bir birimizi eleştirirken de doğru olmalıyız."dedi.
Ökten ve beraberindekiler CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.Ökten ve beraberindekileri Çerkezköy  İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “İl başkanımız ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden mutlu olduk. Bizler Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak partimizin ilçemizde daha iyi yerlere gelmesi için görevimizi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz."dedi.
SİYASETTE YENİ DEĞİLİZ
Yönetim olarak siyasette yeni olmadıklarını belirten CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, "27 Aralık tarihinde yapılan kongre ile iş başına geldik. CHP çatısı altında il ve ilçelerimizde bugüne kadar yönetimlerde görev yapan tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum.Yönetim olarak siyasette yeni değiliz. Ben siyasete 1992 yılında DSP’de başladım. O günden bu yana da aktif siyasetin içerisindeyim.Amacımız yerel yönetimlerde görev almış olan Belediye Başkanlarımızın çalışmalarını yerinde görmek ve onlara destek olmak ve eksiklikleri varsa onların giderilmesinde yardımcı olmak için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.Bu kapsamında ilçe teşkilatlarımızı da ziyaret ederek birlik ve beraberliğimizi daha üst seviyeye çıkartmak istiyoruz.“ dedi.
KILIÇDAROĞLU GELECEK
Genel Başkan kemal Kılıçdaroğlu'nun parti içi eğitime önem verdiğini ve tüm teşkilatların eğitime gerekli önemi vermelerini istediğini belirten Ökten, "Bu konuda yeni bir parti tüzüğü hazırlanmakta. Genel Başkanımız tüzük yazılıp hazırlandığında taslağı örgütlere gönderecek ve bu çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanarak yeni parti tüzüğü hazır olacak. Tekirdağ yerel seçimlerde 12-0 yapan tek il.Genel Başkanımız en kısa zamanda il merkezimiz başta olmak üzere tüm ilçelerimize teşekkür  ziyareti yapacak. Genel Başkanımızın direktifleri kapsamında örgütlenmeye önem vereceğiz.Sandık kurullarını parti disiplininden geçireceğiz.”dedi.
CUMHURİYETİ KURAN PARTİNİN ONURLU ÜYELERİYİZ
Eleştiriye açık olduklarını belirten Ökten, "Sade bir partili bile Genel Başkanı rahatlıkla eleştirebiliyor.Genel Başkanımız bile 'neden beni eleştiriyorsunuz' diye tepki koymuyor. Ama diğer partilerde böyle bir şey yok.Biz CHP olarak birlik ve beraberliğimizi de en üst noktaya çıkararak başarıya ulaşacağız. Yeri geldiğinde birbirimizi eleştireceğiz.Ancak bir birimizi eleştirirken de doğru olmalıyız.Biz davamız, ülkemize hizmet etme davasıdır.” dedi.
BİZİ DERİNDEN ÜZÜYOR
Güney Doğuda yaşanan olayların kendilerini derinden üzdüğünü belirten Ökten, "Artık bu olayların durmasını istiyoruz.Bu olaylar ülkemize yakışmıyor.Emperyal güçler geçmişten günümüzde yer altından çıkarak ülkemizi kuşatma çalışması yapıyor. Biz bu kuşatmalarına fırsat vermeyeceğiz.Bundan böyle biz çok daha kararlı olmalıyız ve tekbimizi göstermeliyiz.Yurtta Sulh Cihanda Sulh diyen Büyük Önderimiz Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkmaya devam edeceğiz.Bugün başkanlık sistemi oluşturulmak isteniyor. Buna taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.Amerika'da 72 değişik mezhep insan bu gün tüm dünyaya Amerikan vatandaşıyım diyor.Bizleri Türk’üz diyemez hale getirdiler. Balyoz ve Ergenekon davalarıyla askerimizi de güçsüz duruma düşürüldü.Rus uçağının düşürülmesiyle de Türkiye ekonomisi önemli bir zarar gördü.Mevcut iktidarın bu kötü yönetiminden ülkemizin kurtulması için birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek bizlerin görevi” diye konuştu.
Haber/Seyit SÜREN