1911 Çorlu deplasmanında

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 17.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Ligin ilk dört sırasında yer alan takımların birbiri ile karşılaşacağı karşılaşmalarda Çorlu Gençler

GÜNDEM 12.02.2016 17:06:00 0
1911 Çorlu deplasmanında

Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda beş karşılaşma oynanacak. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada 37 puanla ikinci sırada yer alan 1911 Çerkezköyspor deplasmanda 35 puanla üçüncü sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Bu hafta evindeki karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak isteyen Çorlu Gençlerbirliğispor geçtiğimiz hafta Aşağı Sevindikspor’u deplasmanda uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederken, 1911 Çerkezköyspor ise evinde konuk ettiği Sitespor’u zorlu karşılaşmanın ardından 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

“GALİBİYET ÇIKARTACAĞIZ”

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Ligin kaderini değiştirecek olan bu karşılaşmada iyi bir mücadele edip galibiyet çıkartmak istiyoruz. Bu dakikadan sonra şampiyonluk istiyorsak puan kaybetmememiz gerekiyor. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Hedefimiz üç puan” dedi.

“HEDEF ÜÇ PUAN”

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş “ Geçen hafta zorlu geçen Sitespor karşılaşmasını kayıpsız kapatarak zirvedeki takibimizi sürdürdük. Bu hafta da Gençlerbirliği maçımız var. Geniş bir kadroya sahibiz ve gerekli takviyeleri yaptık. Bu karşılaşmadan da üç puanla ayrılarak yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

“ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ İDDİALI”

1911 Çerkezköyspor karşılaşmasına büyük bir önem verdiklerini kaydeden Çorlu Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Murat Yılmaz “ Çerkezköy1911 maçı dahil önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz. Elimizdeki kadro bunu başaracak güçtedir. İdmanları yönetim olarak takip ediyoruz ve gördüğümüz tablo bizi şampiyonluk yolunda fazlasıyla umutlandırıyor,inancımızın bir kat daha artmasını sağlıyor.Sporcu kardeşlerimiz fazlasıyla bu maçın önemini kavramış durumdalar.Hafta sonu evimizde oynayacağımız müsabakanın tıklım tıklım tribünler önünde oynanacağını tahmin ediyoruz. Centilmence ve kaliteli bir müsabaka oynayıp müsabakadan üç puanla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

ÇORLU’DA OYNANACAK

Çorlu Gençlerbirliğispor ile 1911 Çerkezköyspor Pazar günü General Basri Saran Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

SARAY LİDERİ KONUK EDECEK

Ligde dördüncü sırada yer alan Saray Belediyespor ise lider Çorlu Kültürspor’u konuk edecek.

Süper Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Çorlu Kültürspor ile ilk üç içinde yer alma mücadelesi veren Saray Belediyespor 14 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Saray Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Mücadelenin oldukça çekişmeli geçmesi beklenirken, maç öncesi iki takımda hedefini 3 puan olarak belirledi. Saray Belediyespor 14 maçta topladığı 28 puanla 4. Sırada yer alırken, Çorlu Kültürspor oynadığı 15 maçta topladığı 39 puanla Süper Amatör Lig’in zirvesinde yer alıyor. Maç öncesi bir açıklama yapan Saray Belediyespor Yönetimi, “Lig liderini ağırlayacağımız bu önemli maçta bütün Saray Belediyespor taraftarını takıma destek olmak için Saray Stadı’na bekliyoruz” dedi.

SİTESPOR GALİBİYET İSTİYOR

Ergene Belediyespor’un bay geçeceği haftada Kapaklıspor ise Malkara Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak. 12 puanla onuncu sırada yer alan Şarköyspor ise dört puanla 12’inci sırada yer alan Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek. Şarköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde alt sıralarda bulunan bir diğer ekip 8 puanlı Aşağı Sevindikspor deplasmanda 14 puanda yer alan 1461 Karadenizspor’a konuk edecek. Pazar günü saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. 22 puanda bulunan Sitespor ile Muratlı Belediyespor ise Kapaklı Sahası’nda Pazar günü karşı karşıya gelecek. 13.00’de başlayacak olan karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Sezon başından beri genç oyuncularımız ile yolumuza devam ediyoruz. Son haftalarda güzel bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı da evimizde oynayacağımız Muratlı Belediyespor karşısında sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz üç puan” dedi.