Polislere Kaymakam'dan başarı belgesi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, başarılı polis memurlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi. Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden emekli olan polis memurlarına ise teşekkÃ?

GÜNDEM 11.02.2016 14:14:00 0
Polislere Kaymakam

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan başarılı polis memurları ödüllendirildi. Ödül töreni Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında şehit düşen emniyet güçleri için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile devam etti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ödül töreninde yaptığı konuşmada, emniyet personelinin 7 gün 24 saat fedakarca çalıştığını belirterek, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlayan emniyet güçlerimiz bizlerin en değerli kolluk kuvvetidir. Suç işlenmesini önleyen, su işleyenleri de adalete teslim eden değerli Polislerimizin fedakarca yaptıkları çalışmaları için teşekkür ediyorum.”dedi.

ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile Emniyet Müdürü Murat Ogan, Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Başkomiser Şakir Oda, Asayiş Büro Amiri Komiser Yardımcısı Mehmet Demir, Başpolis Seçkin Tali, polis memurları Haydar Cangir, Osman Nuri Koçak, Hasan Dağıstan, Rıza Önder, Gürcan Temiz, Erdoğan Güneri, Şeref Öztoprak, Selim Şahinci, Seyit Uyulmaz, Abdulkadir Çavan, Cem Şahin, Murat Aksoy, Kadir Önder, Servet Kayaoğlu, Süreyya Sayın, İbrahim Soyçelik, Mustafa Kemal Başol, Adem Çetin, Mustafa Özfidan, Yusuf Kalkan, Turhan Özcan, Kader Çalık, Taner Akgül, Sema Koçak, Deniz Çiçek, İbrahim Etem Gürtem, Baki Koç, Yasin Çalışır, Salih Kahraman, Enis Batırel, Enis Yılmaz, Ömer Şahinbaş, Aslıhan Özdemir, Gökay Esen, Ensar Kır, Hikmet Göktaş, Onur İz, Yaprak Türkay,  Merve Şahinbaş ve Ahmet Özdemirci’ye başarı belgesi verdi. Daha sonra polislerle toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

EMEKLİ POLİSLERE DE PLAKET

Başarı belgelerinin verilmesinin ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği yönetim kurulu üyesi Recep Güneş Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde yıllarca görev yaptıktan sonra emekli olan polis memurları Turhan Kaya, Özcan Ballı, Ahmet Özdemirci, Mustafa Ağırman ve Zafer Erdinç’e hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Ödül töreninin ardından günün anısına pasta kesildikten sonra, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

PROGRAM DÜZENLENDİ

Çerkezköy Polisevi’nde düzenlenen ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, AKKİM Fabrikası Genel Müdürü ve Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği yönetim kurulu üyesi Recep Güneş, Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, komiserler, komiser yardımcıları, emniyet personeli ile emekli emniyet personeli katıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA