En çok ilgi gören 'Sevgililer Günü' hediyeleri

Yaklaşan sevgililer gününde en fazla talep edilen hediyeleri siz okurlarımız için araştırdık. Sevgililer gününde erkek ve kadınların tercih ettikleri hediyeler değişirken, bu yıl ilginç hediyelerde alı

GÜNDEM 11.02.2016 13:34:00 0
En çok ilgi gören

Çerkezköylü kuyumcular yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kolye, tektaş yüzük ve küpe çeşitlerinin bu yılda en çok talep gören hediyeler olduğunu belirtti.  Altıntaş Kuyumculuk Çerkezköy Mazağa Müdürü Muzaffer Seyhan sevgililer günü hediyeleri arasında tabii ki en revaçta olan hediyenin tek taş yüzük olduğunu söylerken,  “Her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Şubat Sevgililer Günü’nde en çok talep gören  düşük gramajlı kolyeler oluyor. Bunlarda tektaş yüzükler ve küpelerdir. Tek taş yüzüklerin fiyatları 65.00 TL’den başlıyor, 300.00’ TL’ye kadar fiyatlarla ayarına göre yükseliyor. Kolye ve küpe çeşitlerimizde aynı şekilde  fiyatları 250.00-350.00TL’den başlıyor.”dedi. Turkuaz Kuyumculuk Mağaza Satış Temsilcisi Uğur Akça da, “Sektörümüz 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle biraz hareket kazanacak gibi gözüküyor. Genellikle kolye, tektaş yüzük daha revaçta.”dedi.

Burak Kuyumculuk-2 Mağaza Satış Müdür Yardımcısı Bilal Kilgi de, tek taş yüzük ve kolye satışlarının sevgililer gününde revaç oludğunu belirtti.  

SAAT VE GÜMÜŞ TAKILARDA TERCİH EDİLİYOR

Aşkın Saat Galerisi sahibi Aşkın Avşar ise her yıl olduğu gibi bu yılda sevgililerine ya da eşlerine hediye alanlar, saat ve gümüş takıları da tercih ettiklerini söyledi. Avşar, bayanların sevdiklerine genellikle saat hediye ettiklerini, erkeklerin ise sevgililerine gümüş kolyeleri tercih ettiklerini belirtti. Aşkın Avşar, “Şu anda tercih edilen saatler 100.00-1000.00TL arasında değişiyor. Kolyeler ise 50.00-300.00 arasında değişiyor.”dedi.

SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜN SÜRPRİZ HEDİYESİ PİYANGO

Çerkezköylü  Seyyar Milli Piyango Bayii Mehmet Akça da bu yıl ilk kez 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla insanların sevdiklerine bilet alarak hediye ettiklerini söyledi. Akça, “27 yıldır Milli Piyango Bayiliği yapıyorum. İlk kez bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle insanların sevdiklerine bilet alarak hediye ettiklerine şahit oluyorum.”diye konuştu.

GÜL VE KARANFİL SEVGİNİN SİMGESİDİR

Çiçekçilerde bu yılda 14 Şubat Sevgililer gününde Kırmızı gül ve karanfilin ilgi göreceğini belirttiyor. Çiçekçiler, “Sevgililer gününün simgesi kırmızı gül ve karanfildir. Çünkü özellikle gül ve karanfil sevginin en büyük simgesidir. İnsanlar sevdiklerini mutlu etmek için mutlaka bir gül ya da bir karanfil alarak hediye ediyor.”diyor.

Haber/Seyit SÜREN