Tutuklandı

Kapaklı'da kızını görmek için dünürünün evine giden Kemal Korkmaz, çıkan tartışma sonucu dünürü Şevket D. tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Mahkemeye çıkarılan Şe

GÜNDEM 10.02.2016 18:10:00 0
Tutuklandı

Kapaklı’ya bağlı İnönü Mahallesi Eski Cami Caddesi’ndeki bir evde meydana gelen olayda Şevket D, kavga ettiği dünürü Kemal Kormaz’ı (46) silahla öldürdü. İddiaya göre bahse konu adrese kızını gelin gönderen Kemal Korkmaz ailesi ile birlikte kızı Nazife D’yi görmek için dünürünün evine gitti. Bu sırada iki aile arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın hararetlenmesi üzerine dünürlerden ev sahibi Şevket D. (54), evinde bulundurduğu silahla dünürü Kemal Korkmaz’a kurşun yağdırdı.

VÜCUDUNA 4 KURŞUN İSABET ETMİŞ

Vücuduna isabet eden 4 kurşun nedeniyle ağır yaralanan Kemal Korkmaz, 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kurşunlardan biri göğsünün sağına, ikisi soluna ve biri de boğazına isabet etti. Yaklaşık 2 saat süren müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kemal Korkmaz yaşamını yitirdi. Korkmaz’ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları Acil Servis’te sinir krizleri geçirdi. Kemal Korkmaz’a kurşun yağdıran Şevket D. ise olay sonrası evinin bodrumunda saklandı. Olay sonrası harekete geçen polis ekipleri, evinin bodrumda buldukları Şevket D.’yi gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Kapaklı Polis Merkezi’ne götürülen Şevket D., polis sorgusunun ardından oğlu Eyüp D. ile birlikte dün öğleden sonra Adliye’ye sevk edildi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden de destek alarak Şevket D.’yi oğlu Eyüp D. ile birlikte Çerkezköy Adliyesi’ne getirdi. Şevket D ve Eyüp D.’ye çelik yelek giydirilerek Adliye’ye getirildiği sırada hayatını kaybeden Kemal Korkmaz’da Silivri’de düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildiği öğrenildi. Şevket D. ve oğlu Eyüp D. ilk olarak savcılık ifadesi verdi. Eyüp D., Savcılık Sorgusu’nun ardından serbest bırakılırken, Şevket D., mahkemeye sevk edildi. Şevket D., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ