Ulaş-Çayla- Saray grup yolunun temeli atıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin temel atma ve açılış törenleri hız kesmeden devam ediyor. Rüstempaşa Bedesteni Çevre ve Meydan Düzenlemesi Yapım İşi Temel Atma Töreni'nden sonra UlaÅ

GÜNDEM 9.02.2016 14:04:00 0
Ulaş-Çayla- Saray grup yolunun temeli atıldı

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın yanısıra, İlçe Belediye Başkanları,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları, Büyükşehir Meclis Üyeleri, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Daire Başkanları ve vatandaşların katıldığı açılışta konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yetmezlerin üçüncüsünün temelini bugün atıyoruz. Bu yetmezlerin dördüncüsü, beşincisi, altıncısını önümüzdeki bir iki ay içerisinde göreceksiniz. Şimdi Ergene’nin tamamının sağlıklı içme suyu tesisi için temel atacağız. Daha sonra Vakıflardan Yukarı Sevindik’liye giden o hattaki sıcak asfalt ve kanalizasyon içme suyu tesisatlarının temel atma töreni var.”dedi.

BU YOLU KORUYALIM

Sözlerine tavsiyelerde bulunarak devam eden Başkan Albayrak şunları kaydetti: “Size bu hizmetler devam edecek ama ben size bir görev veriyorum özellikle uygulanmasını rica ediyorum, tüm yetkililerden. Bakın buraya yaklaşık olarak 20-21 Milyon masraf ettik bu yol metre metre hesapları yapıldı. Bu ilk defa yapacağımız Karayolları standardında sıcak asfalt çok büyük masraf ettik.40,5 kilometre boyunda bütün mahallelere hitap edecek bu yolu koruyalım. Bu yol halkımızın verdiği vergilerle yaktığımız, yol bu yolu korumak zorundayız, bu yolu 3-5 tane taş ocaklarının ağır kamyonlarına hizmetine değil vatandaşın hizmetine yapıyoruz. Bu yoldan ağır kamyonların geçmesine izin vermeyelim. Bu yolların devamı gelecek Haziran ve veya Temmuz ayında Süleymanpaşa Seymenden Hayrabolu’nun Canhıdır Mahallesine çıkacağımız bir yol var. Yine Tekirdağ’ın İnecik Mahallesinden Şarköy’ün Sağlamtaş Mahallesine çıkacak grup yollarımız var .”

HAZIRLIK YAPTIĞIMIZ 3-4 GRUP YOLUMUZ VAR

Hazırlık yapılan 3-4 grup yolu bulunduğunu belirten Albayrak, “Bunları yapmak zorundayız biz buraya sadece hizmet için geldik. Ben vatandaşlarımızdan şunu istiyorum, sadece sabırlı olun Süleymanpaşa da 380 km altyapı yapıyoruz. Biz bir nesil zahmet çekecek diğer nesil rahat edecek bu hizmetler hep vatandaşımız içindir. Bu yol da Ergene ve Saray’lı vatandaşlarımıza hayırlı olsun”dedi.

Daha sonra Başkan Albayrak, Kaymakam Kızıltoprak ve diğer protokol üyeleri toplu halde butona basarak temele ilk harcı döktü.