Talihsiz kaza genç ustayı hayatından etti!

Edirne'de bir apartmanın 3'üncü katındaki balkonda korkuluk takarken, elindeki çubuğun yüksek gerilim hattına değmesi sonucu akıma kapılan 34 yaşındaki Ufuk Uslu'nun kalbi durdu.

GÜNDEM 8.02.2016 16:58:00 0
Talihsiz kaza genç ustayı hayatından etti!

Balkonda sağlık ekiplerinin yaklaşık bir saat kalp masajı yaptığı Uslu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

YÜKSEK GERİLİM HATTINA KAPILAN USTA HAYATINI KAYBETTİ
Olay, Edirne Şükrüpaşa Mahallesi Mehmet Rasim Ertür Caddesi bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Apartmanın balkon korkuluklarını takmak için gelen PVC ve doğrama ustası Ufuk Uslu, elindeki çubuğu balkonda çevirmek isterken yüksek gerilim hattının tellerine değdirdi. Akıma kapılan Uslu'nun kalbi durdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri yaklaşık bir saat boyunca kalp masajı yaparak Uslu'yu hayata döndürmeye çalıştı. Ambulansla Edirne Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uslu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İKİ GÜN ÖNCE İKİNCİ ÇOCUĞU DOĞDU

Aslen Kırklarelili olan ancak işi nedeniyle Edirne’de yaşayan ve bir kız çocuğu babası olan talihsiz adamın 2 gün önce ikinci çocuğunun dünyaya geldiği ve babalık heyecanını bir kez daha yaşadığı öğrenildi. Uslu’nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.