Model uçak sertifikalarını aldılar

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı tarafından Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Üyeleri'ne düzenlenen Model Uçak Kursu tamamlanarak, kursu başarı ile bitiren mi

GÜNDEM 7.02.2016 13:21:00 0
Model uçak sertifikalarını aldılar

Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Vahap Akay, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Belediye Başkan Yardımcımız İmdat Özgör ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem katıldı.

THK ŞUBE BAŞKANI ZÜMBÜL KONUŞMA YAPTI
Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Türk Hava Kurumu Başkanı Mustafa Zümbül, Türk Hava Kurumu olarak yaptıkları çalışmalar ile sürekli sosyal hayatın içinde olduklarını belirterek, “Türk Hava Kurumu olarak minik izcilerimiz ile Model Uçak Kursumuzda buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Kurum olarak bu tür sosyal faaliyetlerin içinde oluyoruz ve destekte bulunuyoruz” dedi.
THK ÇERKEZKÖY ŞUBESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM
THK Şube Başkanı Mustafa Zümbül’ün ardından konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay da Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı tarafından Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü öğrencileri ile böylesine güzel bir ortamda buluştuğu için mutlu olduğunu belirterek, “Yaklaşık 10 ay önce Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcilik Kolu’nu kurduk ve 10 aylık çalışmanın ardından bugün ikinci etkinliğimizde sizler ile buluşuyoruz. Daha önce izcilerimiz ile kampa gitmiştik, bugün ise Türk Hava Kurumu ile ortaklaşa düzenlenen Model Uçak Kursumuzu tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Atamızın Türk Milletine armağanı olan böylesine güzel bir kurum ile yapılan iş birliği için Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ne çok teşekkür ediyorum.”dedi.
Konuşmaların tamamlanmasının ardından Model Uçak Kursu’nu başarı ile bitiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü Üyelerine sertifikaları verildi ve minik izciler ile hatıra fotoğrafı çektirildi.