Buz pisti çocuk kulübü üyelerine yüzde 50 indirimli

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri, kulübün üyeler için düzenlenen birçok etkinliğinden faydalanmanın yanı sıra halka açık etkinliklerden de indirimli yararlanacak.

GÜNDEM 5.02.2016 12:44:00 0
Buz pisti çocuk kulübü üyelerine yüzde 50 indirimli

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Sahil Mutlukent Çay Bahçesi yanında açılan buz pateni pistine, Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerinin indirimli girmesi yönünde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından verilen önergede, “Belediyemizce yapılan buz pateni pistinin giriş ücret tarifesi 06.01.2016 tarihi 4 nolu meclis kararı ile belirlenmiş olup, karara Çocuk Kulübü üyelerine indirimli bilet tarifesi üzerinden %50 indirim uygulanmasını, Çocuk Kulübü üyelerine 30 dakika 2.50 TL (KDV Dahil) şeklinde ücrete tabi tarifelere eklenmesi hususunun kararının alınması talep edilmektedir.” ifadeleri yer aldı.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nde görüşülen önerge oy birliği ile kabul edildi.

CUMA GÜNÜ İTİBARİ İLE ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNE BUZ PATENİ PİSTİ 2.5 TL OLDU

Tam bileti yarım saatlik 8 TL, indirimli bileti yarım saatlik 5 TL olan buz pateni pistinden 05.02.2016 Cuma günü saat 12.00 itibari ile Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri 30 dakika ücreti 2.5 TL olarak giriş yapacak.

ÜYE OLMAYAN KALMASIN

Çocuk Kulübüne üye olmak isteyen çocuklar içinde buz pateni pisti girişinde form dağıtılırken formu dolduran çocuklar Süleymanpaşa Belediyesi Çarşı Ek Hizmet Binası’na gelerek ücretsiz Çocuk Kulübü kartlarını alıp Süleymanpaşa’nın ayrıcalıklı çocuklarından olmaya hak kazanacak.

“ÇOCUK KULÜBÜ İLE İLGİLİ SÜRPRİZ ÇALIŞMALARIMIZ VAR”

Ayrıca Çocuk Kulübü ile ilgili çalışmaların devam ettiği müjdesini veren Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, “Çocuk Kulübü ile ilgili sürpriz çalışmalarımız var. Şuanda atık pillerin toplanarak üyelerimiz tarafından bizlere getirilmesi durumunda onların kartlarına puanlar yüklenmesi, o puanlarla ücretli olacak etkinliklere ücretsiz girmeleri sağlanması ya da büyük puanlara ulaşan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerimize sürpriz hediyeler verilmesi yer alıyor. Önümüzdeki günlerde bu çalışmamızı da detaylı olarak paylaşacağız.” şeklinde konuştu.