Salon dolu protokol boş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Sultan Harem Taht Kösem tiyatro oyunu önceki gün de Çerkezköy OSB Konferans Salonu'nda sahnelen

GÜNDEM 5.02.2016 12:05:00 0
Salon dolu protokol boş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın katkılarıyla Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Sultan Harem Taht Kösem” adlı tiyatro oyunu bu kez Çerkezköy ve Kapaklı halkı için Çerkezköy OSB Konferans Salonu’nda sahnelendi. Ünal Çeken'in yazıp yönettiği “Sultan Harem Taht Kösem” adlı tiyatro oyununa, Çerkezköy ve Kapaklı halkı büyük ilgi gösterirken; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden hiçbir yetkilinin oyunu izlemeye gelmemesi dikkatlerden kaçmadı.

HALK BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Çerkezköy ve Kapkalı ptorokolünden ilçe kaymakamları, belediye başkanları, siyasi parti başkanları da Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği “Sultan Harem Taht Kösem” adlı tiyatro oyununa katılmadı. Oyunu izleyenler arasında Kapaklı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy OSB Müdürlüğü Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Atilla Can, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Nalan Çolak, Akın Yılmaz ve Muzaffer Yıldıran ile Kapaklı ve Çerkezköy’den çok sayıda tiyatrosever katıldı.

OYUNCULARLA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından sahnelenen 2 perdelik oyun, büyük beğeni topladı. Vatan sevgisi, sadakat, aşk gibi güçlü duygular üzerine kurulu olan oyun, Osmanlı padişahı I. Ahmed ile Kösem Sultan’ın aşkını sanatsal bir dille ele aldı. Oyunu ilgiyle izleyen vatandaşlar, bu tarz kültürel etkinliklerin devam etmesini diledi. Ayakta alkışlanan oyun sonunda Çerkezköy Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Atilla Can ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nalan Çolak tarafından oyunculara çiçek takdim edildi. Oyuncular daha sonra vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ekip Mart ayında da yine Çerkezköy OSB Konferans Salonu’nda “Çanakkale” adlı bir oyunla tiyatro severlerin karşısına çıkacak.
Marmarahaber / Ahmet KARDEŞ