Para dolu cüzdanı polise götürdü

Çorlu'da bir kadın, yolda bulduğu cüzdanı polise teslim etti.

GÜNDEM 3.02.2016 15:05:00 0
Para dolu cüzdanı polise götürdü

Ev hanımı Hanife Taşkale, alışverişten dönerken yolda içi para dolu cüzdan buldu. Cüzdanın içinde herhangi iletişim bilgisi bulamayan Taşkale, cüzdanı polise götürdü.

İçi para dolu cüzdanı alan polis ekipleri paranın sahibini bulmak için yoğun çaba gösterdi. Polis ekipleri cüzdanın sahibini bulabilmek için cüzdanda bulunan kart sahiplerini tek tek aradı. İçerisinde öğrenci kartı da bulunan İnanç Yalçın’a ulaşan polis ekipleri ev hanımı olan Hanife Taşkale’nin yardımı ile cüzdanı Yalçın’a teslim etti. Yalçın, içinde 820 TL bulunan cüzdanını bulan Taşkale’nin elini öperek teşekkür etti.
Alışverişten gelirken yolun kenarında bir cüzdan bulduğunu ve polisi aradığını belirten Taşkale, "Bu cüzdanı kaybeden kişinin zor durumda kalacağını düşündüm. İlk önce cüzdanın içine baktım belki telefon numarası bulurum diye ama paraların olduğunu görünce polise haber verdim. Herkesin bu duyarlılığı insanlık için göstermesinde fayda var" dedi.
Hanife Taşkale, cüzdanın içeresinde ne kadar para olduğunu gelen polis ekipleri ile birlikte sayarak teslim ettiğini belirtti.