Bir hafta üzeri tatillerde uçak biletleri bedava!

Corbacıoğulları travel seyahat acentası sahıbı Ercan Çorbacı , Coral Travel'in bir hafta üzeri tatillerde uçak biletlerini ücretsiz olarak verdiklerini belirtti.

GÜNDEM 2.02.2016 12:02:00 0
Bir hafta üzeri tatillerde uçak biletleri bedava!

Dış pazarlardaki daralmadan dolayı otelcilerin bu yıl iç pazara daha fazla önem verdiğini kaydeden Çorbacı, pek çok firmanın çeşitli kampanyalar yürüttüğünü, coral travelın ise yurt dışındaki tecrübelerini iç pazara aktaracagını söyledi. Çorbacı, 'coral travel Yurt dışı tecrübelerimizden yola çıkarak bu yıl çok özel kampanyalar hazırladık. Mesela 1 hafta ve üzeri konaklamalarda yolcularımıza uçak ve transferi ücretsiz sunuyoruz. Bu, iç pazarda ücretsiz sunulan tek kampanya. Sezon başı ve sezon sonu için çok özel fiyatlı ürünler hazırladık. Yaz sürprizleri olarak bunlar da pazara sunuldu. Şu anda yoğun talep alıyoruz ve coral travel 2016'da minimum yüzde 50 büyümeyi hedefliyor. Gidişata bağlı olarak hedefi arttırabilir '' açıklamasında bulundu.

İŞİNİ DOĞRU YAPANLAR AYAKTA KALACAK
Ercan Çorbacı kar marjlarının giderek düştüğü sektörde acentelerin hem iyi servis verip hem de sürdürülebilir bir büyümeyi nasıl sağlayabilecekleri şeklinde sorumuza ise şu yanıtı veriyor:
''Bu elbette profesyonellikle ilgili. Sektörü bilmek, pazarı bilmek, müşterinin beklentisini anlamak. Bunların hepsi önemli! Coral Travel bunları Türkiye'den çok daha zor ülkelerde test etti ve nasıl yapacağını biliyor. Konuyla ilgili ekiplere gerekli eğitimler ve destekler veriliyor. Güçlü olanlar ve müşterinin beklentisini karşılayanlar bu işte öne çıkacaklardır. Sektörde sürekli bir değişim olacak. Bu, rekabetin doğasında olan bir şey. Güçlü olanlar ve işini doğru yapanlar ayakta kalacak, diğerleri elenecektir.''

KÜLTÜR TURLARINA ARTAN BİR İLGİ VAR

Düzenledikleri kültür turları ile ilgili bilgiler veren Çorbacı, geçen sezon başlattığımız her hafta cumartesi ve pazar Çerkezköy’den hareketli 6 gece 7 gün olarak yapılan Karadeniz rüyası Batum turlarının yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Çorbacı, bu yıl için ise yine bu turların devam edeceğini ve ilkinin ise, 7 Mayıs’ta başlayacağını belirtti. Çorbacı gezilerin her hafta Cumartesi ve Pazar günleri Çerkezköy’den hareket ile Ekim ayının sonuna kadar devam edeceğini kaydetti. Çorbacı, tüm sektör çalışanlarına mutlu, sağlıklı , bereketli, kazasız, belasız sezon dileyerek sözlerini noktaladı.